Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakcila je sve niz rijeku i pošla u novi svijet.
🤣🤣🤣 best comment... ali kliksonje još nisu skontali!
sta znaci 'potencijalna bomba bacila'?
Znas li sta su bacili?
i ovo je slučajno,sasvim slučajno
Ništa se ne događa slučajno.
smijesno je da se vlada bori protiv drzave, jer drzava odnosno fbih nece da smanji aerodromske taxe i onda kanton puni federacioni budzet. Ludilo
🤣🤣🤣🤣🤣 best comment... ali kliksonje još nisu skontali !!
Ja još uvjek ne kontam koji su naši....
hahaha cuj bacila, nisam siguran da se tako kaze, a i da se kaze zar nema neki pametniji naslov. Tipa: potencijalna bioloska "bomba"
U jednoj siromasnoj Africkoj zemlji velika labaratorija za zarazne bolesti! Štoli ce baš tu ta labaratorija i čija je? Neko bi rekao -baš zato sto je to siromasna država i opasnost od zaraze je velikaaa! A ja bih rekao ono što vlasnici tih komora za masovno uništenje nikad neće reći- neka labaratorije sto dalje od nas, ako nešto krene po zlu a možemo i probati kako ti virusi funkcionišu!
Kolut očima 5 puta. Da li će sad zatvorit granice ili će čekati ?
E hajte i to nam još pustite, niste nas dovoljno filovali ovih godina. Šta pravite laboratorije po sumnjivom lokalitetima. Napraviš jednu-dvije u obezbijeđenima zonama i zdravo đaci.
nekako zele opisati sve uzrocnike oboljenja baKcilima.. a ne znaju da su Bacili samo jedna vrsta bakterija. stapicaste bakterije... otisli nam indobri novinari u njemacku 😂
Šta su baKcili?
Cuj laboratorij hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂
Labaratorij?