Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
big. glup si ko "milijon" kuraca. ko ti dade kompjuter u ruke cobane. Cula zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu.
ma i8ma kako nema....kakvih sve gadova i prevaranata ima shirom svijeta koji se petljaju sa ovim stvarima i koji su vec godinama u ovom poslu i zaradili milijarde....i naravno kad ima priliku da mazne jos koji milion koga ce drugog naguzit nego glupsone poput ade....nece sjebat sanadera u hrvatskoj garant, jer taj lik ima doktorate i govori pet svjetskih jezika....dok ovaj nas gugutan ne zna ni nas kako bog zapovjeda
Nema njega ko sta naguzit kad su oni svi zajedno. Sirotinja uvijek donja.
ma skontace to ameri i evropljani da opet naguze nepismene i dojaja siromasne seljecice sirom svijeta.....recimo onog naseg premijera adu moze i dijete od 4 godine naguzit da mu podmetne nesto sto kurcu ne valja....jer taj lik je geodet tj premjeravao zemljiste....al ko jebe to ukidanje subvencija poljoprivredi kad to nasi politicari ni ne znaju sta je to....a kamoli da izvuku korist za zemlju koju vode....mozda ce moci izvuci koristi, al naravno za sebe i svoju familiju....
Ovakav ekonomista i strateg, a pise "dijo". Prijavi se kao savjetnik za ekonomiju Adnanu Terzicu.
I bilo bi sjajno kada bi za sebe ucinio toliko da se konsultujes malo sa pravopisom.
Big, ti si stvarno glup ko kurac! bojim se da je za tebe svaka nada izgubljena.
bolan big sto si ti Ubijedjen, pa kuces u goru bijedu, vec de pokusaj na uvjeriti .-)))) u to sto pricas
Evo prilike se otvaraju ???????? Sadevo deblokirati oni 57 milijona $ , da nebi izgubili jos vise , uloziti u EKSPLOATACIJU VODE , DRVNU INDUSTRIJU , TURIZAM,STOCARSTVO, VOCARSTVO, i druge grane , zavisno od interesa BOSNE. Ubjedjensam dabi imali vise dobiti sa ULAGANJEM U PRIVREDU I RAZVOJ , nego da ostavimo novac na racunima neki BANAKA .Privrednici bi mogli da obrcu ta srestva , i ta ista srestva doslibi do dometa radnika , radnicibi kupovali , prelijevaobise novac na sve segmente nase ekonomije. Prema tome svibi imali vise koristi , toje samo jedan dijo opcija , nadamse dace znati na pametan nacin da ulazu u privredu.