Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav narod takav predsjednik .
retardinjo nacija
Nisu oni amerikanci oni su evropljani koji su istrijebili prave amerikance to jest indijance i crnce drzali kao robove i sada oni vode glavnu rijec u svijetu kao vode pravdu a samo otimaju koja god zemlja ima nesto prirodnih resursa njihov je neprijatelj i koja god moze pruzit otpor isto tako njihov je neprijatelj
Ovi amerikanci su stvarno ogranicen narod, glupi pa glupi hahah
Nisu još prosvjećeni dovoljno inače bi navratili u Visoko na porciju negativnih jona u pola 'Kod Faraona'
Pa mogli su to raditi i sa rakijom od 60%.
Ja sam mislila da je Trump neka posebna lobanja, a njemu očito fali osnovno obrazovanje iz hemije i biologije
Bolje im i ne treba kad ne razmisljaju svojim glavama
Amerikan pipl...
ma dovoljno ga pogledati i odma je sve jasno budala
Bosnjo voli amere nek slusa trampa
Nova praljkovaca
To je pravi birač i član stranke!Kad vodja kaže -Pij...... :-D
Pa šta sad, abuzenze nako? Posluzni smo ovoj vlasti koja nas pere na ruke 30 godina pa niko ništa ne piše...
Ništa mi nismo bolji. Čim ovo držanje naroda u zatvoru, da bi navodno zaštitili naše živote, završi, Bakir će nas pozvati da ginemo za njegovu babovinu, Bosnu u Islam, pa da vidite koliko je pametnih.
Ovima ne pružati zdravstvenu zaštitu uopšte, ima pametnijih ljudi kojima ona treba, ovi sa varikinom su svakako štetni po zajednicu i to treba pustit da se izbijeli samo, kad nestane boje samo ga ukopat (spalit još i bolje da ne zauzima mjesto)
hajde da se nelazemo,da sad bakir,covke i dodik narede svima da bosi hodaju,na glavi kokos da nosaju i na zadnjici rep da sasiju sta mislite koliko bi poslusnih bilo.