Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usrećili se multikuluralizmom i ilegalnim migrantima.
@fbUser1564867158 velkam refjuđiz. napravite Pakistan od Europe
@fbUser1564867158 ... napraviše muslimani od švedske kabul.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Doci ce im stoka sa bliskog istoka glave. Ljudska prava dajte im izbjeglice itd.. Nisu svijesni kakva im je stoka usla u drzavu i sta ih tek ceka, kazne minimalne, zatvori hoteli 5 zvijezdica, yebali su jeza u ledja.
trebaju dovesti jos jadnih napacenih migranata
švedjani su previše omekšali i to ce ih koštat
napraviše muslimani od švedske kabul.
Srpska posla
Strašno... A od kud im oružje iz Jugoslavije?
Ti migranti su veliki prljaci, i Francuska je jos jedan primjer
Znaci problem sa granatlama i u Svedskoj
I onda dodje inspektor iz mup rs,kao uzeo on punčevo oružje da ga kao baci al eto uhvate ga i tužilaštvo BiH ga prebaci u rs da ga procesuiraju.kriminal pod plaštom institucija rs....
RT je ruska propagandna novinska agencija. Ne vidim razlog da bilo koji ozbiljniji portal prenosi njihove vijesti. Rusi vec duže vrijeme provociraju Švedski zračni i morski prostor. Nadam se da me opet nećete banirati kao sto je to bio slučaj zadnji put, kada sam skrenula pažnju na tip vijesti koji provodite, naravno isto kao sad, bez vrijeđanja.
U sveCkoj problemi zdrao.
Pingvini si dali oduska...
siptari i njihova braca bosnjaci prave probleme u sveckoj, zdrao
Najveci krivci su srbo mafija koja prodaje to oruzje. Ostali su samo pioniri. U Stockholmui zivi puno srba
Alfred Nobel bajo moj