Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, pokažite cijelom svijetu kakvi ste primitivci. A sve se bilježi i proganjaće vam i praunuke.
Нема већих примитиваца од потурица.
Pa što se prepustiste Turcima da vas poturčavaju 500 godina, poturico?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo cekaju da umre krmak, i ostane jos crkotina kojoj nije donesena presuda za zlo koje je nanio porodicama sirom BiH
Uh krv Vam ebem
I ovaj će završiti ko Dunjić, lagao, lagao, pa u Hagu ostao. Ili će i njemu ko Miloševiću u posjetu doći Bulatović i sutra ga više nema.
Za ove sto ce se tek opismeniti sa rjecnikom od prije pet dana tesko ces im istinu ucerati u glavu. Lakse im je metar u guzicu nego neku istinu.
Jasno je nama u Sarajevu ko je pucao na nas i ko nam je ubijao djecu. Ali vi i dalje pokusavate ubijediti sami sebe da to niste radili vi razbojnici sa brda. I sta dalje, vrijeme ide a u grob svoj ponijecete svoje grijehe i nakaradnu bolesnu psihu.
Moj Ratko, osusi ti se filadendron kod kuce. Nema te da ga zalijes.
Najjača ratna i posljeratna "nova" riječ SRBOČETNIK je neprocjenjiva za neke buduće a neopterečene istoričare i pravi je opis,tj.stigma,za "naše"genocidne pravoslavce u našem regionu.Možda nekad bude neka rezolucija o unapređenju istine u riječi GENOCID = SRBOČETNIK
Nisu ni ustaše bacali svinjčad u jame nekoć, nego su sami skakali dole.
Sobzirom kako su se namjestale, Markale, Dobrinja, red za vodu, toliko ste zavedeni da ne mozete vjerovati u placene snajperiste za rad uticaja medjunarodne zajednice. Polako se i to razotkriva.
"Za snajperske napade na Sarajevo krivi su Bošnjaci" pa naravno trebali smo svi dici ruke i poredati se pored masovne grobnice da nas pobiju i onda niti bi bilo snajpera ni granata ni svega ostalog
...tipični potpaljivački naslov koji ne odgovara sadržaju teksta. klixu ko da vodi milorad komrakov.
moze biti ali ako pogledas komentare na raznim clancima ocigledno je da ovo misljenje vlada
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JEDNA OD NAJVECIH GLUPOSTI.-SRBIMA DOKAZIVATI DOKAZANO.-MENI JE ZAO ONIH STO TO MORAJU RADITI-(SUDOVI)-OSTACE BEZ ZIVACA I ZDRAVLJA.
Koliko nisko se ljudsko biće može spustiti? Nažalost, svijet je pustio ovakvim produžavanjem suđenja u Hagu da se agresor šprda sa svima.
https://youtu.be/Hne0mZWtby8
Samo daj boze da se onim koji su cinili zlo vrati istom mjerom njima i njima dragim osobama... A znaju oni vrlo dobro ko su i odakle su i koga su i zasto ubijali, sliovali, granatirali!
...tako je bilo i sa seferom. srbi, ovo-ono...kad, prc, ševe.
Samo pročitat komentare ispod i znaćete kakvo vam "dobro" žele ove komšije. Sve dok je u njihovim glavama ovaj monstrum "heroj" nema nikakvog suživota. Al zato mogu samo sanjati o nekakvoj RS i dobit tumor na želucu od muke.