Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Namazati medom i metnuti u mravinjak
danas svaka budala moze bit roditelj...
sedam godina???????????????????? za ubistvo svog djeteta??? muka mi je, posebno od takve presude...Bože moj
Ona služi SEDMOGODIŠNJU KAZNU jer je na najokrutniji mogući način pretukla vlastito dijete i pustila ga da umre u strašnim bolovima, a susjedi koji su znali za to vjerojatno slušaju kako neka druga tuka zlostavlja neko drugo nedužno dijete. Ponekad se zaista pitam je li ukidanje smrtne kazne civilizacijsko dostignuće.
jadnica mala :( koliko tuge u jednom malom zivotu... stomak mi okrenuo... i za sve sedam pisljivih yebenih godina... koliko boli od one u kojoj je trebalo da ima najveceg zastitnika i najvecu utjehu...
svi smo mi dobili poneku pljusku u zivotu,kada smo to debelo zsluzili.ali od toga nije bilo nikakvih posljedica.malo suza,malo gundjanja,onda mamin zagrljaj i proslooo. ali OVO,ovakvo izivljavanje,sutnja ukucana i okoline i kao kruna svega SEDAM GODINA,pa to je strasno.isto kao i onaj mali djecak iz hadzica,kojeg su ubijali batinama,do smrti.zbog takvih bih bez razmisljanja ,uvela smrtnu ,i to kao jedinu opciju.
bas kao jedinu opciju. i opet to ne bi bilo dovoljno. djeteta vise nema. a ono sto je prozivjelo, prozivjelo je u agoniji, patnji, strahu. nema toga cime se to moze platiti...
Joj Boze svakakvog jada na ovoj planeti zvanoj Zemlja...
Sto su novinari pogana nacija
Svaki dan slične stvari se dešavaju u našoj blizini. Roditelji tuku čak djecu koja su mnogo starija. Tuku i djeca roditelje. Ubijaju jedni druge. Najveći neprijatelji su u našim kućama, komšilucima, familijama. To je jedini pravi teror od kojeg većina ne može pobjeći.
joj i mene moja tukla šnjurom od usisivača je.bote :-D mogo sam ii ja ovako zaginuti ajmeee
Majka? Bolesna vještica, kakva majka :( Isjekao bih je kao stvar da sjeckam, na sitne komadiće.