Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta jos kazu, jesul govorili da su ih lavovima bacali ?
razlika izmedju bh navijaca (horde, manijaci, robijasi, red army...) i hrvatskih tj srpskih navijaca je da gostujuci ako ne traze belaja i nece ga dobiti. dolazili su new castle i borussia i sve je proteklo ok...al kad provociras i foliras se onda horde i manijaci u SA mogu biti nezgodni kao i bbb, torcida, grobari i delije. ovi su dosli dan prije i trazili belaja i dobili su ga.
Svoje se uvijek BRANI!
spacek sad si me skroz zbunio :/ ko je trazio belaja i ko ga je dobio? sarajlije koje su dosle pred hotel da se tuku pa ih ovi nalupali (zbog cega su sarajlije zvale policiju u pomoc sto do sada, u svijetu navijanja, nije zabiljezeno)? malo si polupao loncice al samo nek sarajlije boga mole da ih murija dobro zastiti da opet ne dodju poljacima u ruke
POLJACI NISU NORMALNI,NEZNAJU GDJE SU DOŠLI.20%LJUDI BOLUJE U BIH OD PTS
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli. Ekipa drzi i pekaru "Mrvica" u Sarajevu.
Zbog ovih papaka što i na domaćim tekmama prave sranja, nije ni čudo što nas gledaju k'o da smo s Marsa pali. Moglo se i očekivati da će ovako biti i s Poljacima. Svugdje u svijetu se ide na tekme da bi se navijalo i uživalo. Samo kod nas se ide da bi se pravili neredi.
Po meni 2:1 za Poljake ..... Dobili su u Vogošći i na Koševu, a po flauti dobili na Ćaršiji . . .
...poljak
Sve navedeno je tacno,imamo mi u nasem drustvu olosa ,dosuse manjina je, Ne zaboravite da su Poljaci turisti u nasoj drzavi i da svake godine stotine Poljaka posjeti nasu drzavu kao i to da imamo mnogo zajednicke istorije iz koje se izgradilo prijateljstvo izmedju 2 drzave. Momci budite dostojni i bez incidenata. Pozdrav.
Hahaha, a jesmo opasni. Najbolje bi bilo da mi podignemo zid na granice i da ne damo nikom ući :))))). Ko god dođe bude napadnut :))))).
Poljaci su djubrad
I kad su vam majke rekle da morate kući????
Ja ponio metlu da vas pokupim, hordaši mali.
"navijači FK Sarajevo - Horde zla uz Grobare i Delije iz Srbije, te Torcidu i Bad Boys Blue iz Hrvatske najopasnija grupa na Balkanu." Manijaci na aparatima!
ako ti ova recenca budi ponos nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo.fuj.
oprosti napredni evropski gradjaninu.zao mi je sto nismo svi emancipirani poput tebe... :P
e jes vala hahahah..prebi nas 50 poljaka na domacem terenu
ako su navijaci iz bejha najopasniji pa dobiju onako po kokači ko sarajlije sinoc, kakvi su onda oni u italiji, rusiji ili engleskoj koji su izmislili huliganizam?
zeljo
ckapi