Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto bi neko bio odgovoran za sadrzaj plakata ako je demokratija,protesti su najjace oruzje demokratije!
@quarterpounder - sve što si napisao imalo bi smisla ukoliko bi u Rusiji protesti bili mogući.Otac jedne djevojčice je završio u zatvoru jer je napisala NE RATU.U Rusiji se hapse za cvijeće, plakat na kome ništa ne piše, majci ne daju tijelo sina... Pokušao si da budeš pametan ali nisi uspio.
To bi isto bilo da neko u nas kaze Tito vrati se u Jugoslaviji smo imali zivot.
Narod iskren. Dosta udovoljavanja c!0nistima a na štetu građana! Zbog Ukrajinaca (c!0nista) je Amerika gurnula Evropi s huza, daleko od svoje kuće, s ciljem da se Europa maksimalno oslabi i da zavisi od Amera, čitaj j€vr€ja.
Puno se ovdje precjenjuje moc rusije, nasuprot evropske unije, unija koja broji oko 600 miliona stanovnika s vrlo jakom privredom , ko god zeli rusku pobjedu da bog da ih rus hranio pa da vidi kako je
Masa ovjde ne razumije Putinovu vlast, to nije sistemska diktatura kao u komunizmu, već oligarhija bira i uklanja šta joj se ne sviđa, dok je u ostalim stvarima sve slobodno, dakle to u suštini nije diktatura već kriminal. A takvo stanje je i na Zapadu, pa možda i gore zbog ideologije "gendera", gdje ljude progone, jer nisu rekli odgovarajuću zamjenicu.
Lijepo uzmete mu JhonDeera posjednete ga na Vladimirca i posaljete Bacuski.
Došlo vrijeme da su seljaci sa sela zadržali i razum i mudrost, a ovi seljaci iz gradova su sve gluplje i gluplje pokondirene tikve.
To bi isto bilo da neko u nas kaze " Tito vrati se u Jugoslaviji smo imali zivot!"
Hitno denacificirati Ukrajinu
Malo cudno ovo zvuci da ce u demokratiji, tzv. slobodnom sistemu, biti optuzen zbog propagiranja totalitarnog rezima
Arapi su najgora stoka posle njih ove gnjide koje sacinjavaju visegrad group. Preko noci se mjenjaju ko kameleoni.
Sto bi im Putko uveo red.To bi im bilo ujedno i zadnje okupljanje i protestiranje
Bitno je da prva ševa propjeva.Poslije to ide horski :D
Njima najviše smeta niska cijena poljoprivrednih proizvoda i mesa iz Ukrajine, ali ne samo njima, nego svim poljoprivrednicima u EU? Kako je moguće da u zemljama u kojima nije rat u kojima subvencije iznose ukupno 50 milijardi eura godišnje, imaju tolikih problema sa ukrajinskom poljoprivredom koja ih može baciti na koljena? Kako je moguće da toliko nisu konkurentni i da u Ukrajini imaju toliko niske cijene?
Ukrajina može cjelu Evropu da snabdjeva sa žitom, zato su im cjene toliko niske, a sad im odobravaju neograničen pristup na tržište Evrope zbog rata. To uništava lokalne poljoprivrednike