Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Bosance je nevjerovatna vijest,da neko zbog losih rezultata u politici,daje ostavku.Mi tako nesto u BiH nismo nikad dozivjeli.
Bili bi u rangu Austrije da smo to doživili.
Ovo je neverovatno za iole normalna drustva, a ne za Bosnu koja je itekako normalna za GB. Gori druze pod nogama zato vidimo sto vidimo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za ove zapadne cirkusante je putin gospodin covjek!
Dolazi novi opasniji za agresore
Meni ovo nije jasno. Postanes premijer i odes za par sedmica. Kako je ona uspjela uraditi uspjeh ili neuspjeh zs kratko vrijeme. Predstava.
Meni ovo nije jasno. Postanes premijer i odes za par sedmica. Kako je ona uspjela uraditi uspjeh ili neuspjeh zs kratko vrijeme. Predstava.
Jooooj,citam ovo i sve razmisljam o Fadilu Novalicu.
Kod njih ostavka, kod nas kažu bilo ih je čak 11!!!
Ne daj ti bože dirnuti u državnu kasu, tj., smanjiti poreze, naravno da će reagovati više instance
Ovoj ženi skidam kapu. Došla vidjela i u par sedmica, ostavka. Nema veze šta je prošla da dođe do vrha, ako ne štima, ponudila ostavku tj odgovornost. Promašaji u BiH postanu vukovi, pa vampiri.
Zasto na Klixovom forumu trajno banuju samo one koji brane interese BiH i Bosnjaka a ostavljaju one koji brane interese katolickih separatista i HDZ-a?
Joj neko kod nas da podnese ostavku iz moralnih razloga! HAHAHAHAHAHAHAHA
e jes vam dugo i trajala...
Strani mediji pišu zamjenit će je opet Boris Johnson. Ipak se ostvari Hasta la vista baby 🤣
Kakav danak neiskustvu
ne daju strani politicari otkaze nakon skandala jer su nesto casniji ili posteniji od nasih, vec jer njihovi glasaci nisu ovce kao nasi. stranka Liz Truss, da su danas izbori, bi po anketama osvojila samo jedno mjesto u parlamentu. nece kod nas Fadil ostavku dati jer zna da ce ovce svejedno uvijek glasati za njega i za SDA. a da ne pricamo da mi vjerovatno ne bi izasli na ulice u vecim brojevima i da hljeb kosta 5 km a litar goriva 10 km.
Žena dala ostavku jer se ne može nositi s tim da je pogriješila kod slanja emaila. Kod nas se premijeru sudi, na crnoj američkoj listi za korupciju, a njegov moral njemu ne govori da treba da dadne ostavku. Čak štoviše, on i njegova stranka dobiju najviše glasova na izborima.
Funta otišla u pm, sad je 1:1 prema dolaru. Izgubila skoro 28% vrijednosti.
Robovlasnici navikli da žive na račun robova.Ali na planeti se promijenilo stanje.Izgleda da će lordovi i gospoda ipak malo morati zavrnuti rukave pa arbajten