Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka gulen i dalje radi sa mossadom na razjedinjavanju muslimana i pokusaju destabilizacije trenutno najjace neovisne islamske republike, neka ga bude sramota.
Iran je najveća NEOVISNA islamska republika.
jest da niej sekularna drzava
Najsposobniji predsjednik na svijetu a ne marioneta poput obame i slicnih. Covjek koji je iz siromasne ribarske obitelji dogurao da lidera turskog naroda. Sigurno posten, iskren covjek kojem je stalo do svog naroda. Recep Tayip Erdogan
Odkud sada odjednom nakon 10 godina sukob izmedju gulena i erdogana! I odkud bas sada su korumpirani! A do sada??? Hahah standardna turska varijanta.. Ubin rodjenog brata za vlast!!!!
Erdogan je u 2012. izjavio kako mu je Alija Izetbegović pred smrt ostavio BiH u amanet.... Turska volim te, Volim tvoju Crveno bijelu boju,volim tvoj Mjesec,i zvijezdu....
e nema smilsa
joj kahva sto provaljujes jarane idi spavaj
Jak protest 20.000 na 7-8 miliona turaka koji zive u Istambulu ili 16 koliko pisu...Podrzajem Erdogana uzdigao je naciju za 7-8 godina kao ovi za 50 god mislim na one prosle naparvio bum u privredi,Turska privreda napreduje kao Kineska i to emta zapadu a pogotovo cifutima pa na bilo koji nacim zele unistit Tursku ali nece uspjet pametniji je Erdo od njih sviju.
sav bliski istok zavadjen .
trebaju braća arapi da sravne ovu šugavu tursku američku marijonetu
Uzaklardan geliyorum le daye Ölümlerden geliyorum le daye. Belalardan geliyorum le daye.
Ne znam.
Ne znam ni ja, ja sam sa biciklom.
Da im je situacija kao kod nas, bilo bi i podavljenih na ulicama.
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s da pomogne hrabru Tursku vladu da im podari snage da izdrze u ovim teskim iskusenjima,da ne pokleknu pred podplacenim izdajnicima i otvorenim Allahovim neprijateljima,molim Gispodara da oprosti Turskoj hrabroj policiji ako se odluce na upotrebu ubojitog vatrenog oruzja u cilju ocuvanja jedinstva vecinski hrabrog i ponositog Turskog naroda, amin.
Turska policija je u najtezem iskusenju. U dilemi su da li na zensko smiju poprskati litru ili dvije litre suzavca, nije im lako. Nije hin lako.
Ne stede Turci suzavca. Nije normalno politi litru suzavca na istu osobu, kakvi idioti...
ima se moze se
kad cemo mi ovako na ulice sa hladnim oruzijem. sreca pa nasa policija nema suzavce :D
BiH donira svoje zalihe suzavaca Istanbulu Mi rahat, zalimo se ali dobro je, moze se sastaviti kraj s krajem, jedva, al' moze se.
ove narkomane sve treba pobacati u more ili kod putina u sibir da malo osjete zivot :)
...tako je, brate...samo crkva moral daje :)
..pardon, džamija :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)