Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada su, kazu stariji, brodovi bili od drveta, a ljudi od celika. Nastupilo je novo vrijeme. Od rata klonova stigli smo do klonova ratnika. To su tzv. internet ratnici cyber prostora.
kako ga vidjese ako je nevidljiv
Letjelica Lijian (oštri mač) učinila je Kinu -četvrtom- svjetskom nacijom koja posjeduje "nevidljive" bespilotne letjelice...... -Ako Klixtoris napise da je Kina cetvrta sila na svijetu sto posjeduje dron onda morate biti uvjereni u to!Jer Klixtoris ne samo sto poznaje Hemiju,Biologiju,Geografiju,Zivi i Mrtvi svijet vec isto tako je upoznat i sa vojnom tehnologijom,Proricanjem sudbine,izlecivanju hemeroida,gatanjem u dlan,ostrenjem nozeva i popravljanjem kisobrana i sl.
Aj cetnici vidite i kinezi poceli pravit ljiljane nevidljive ja mislim da ce dodik prekinut diplomaske odnose kine i rs citaj ruske stoke genocidne.
Ma DELEGATI, djeteta mi... Pa mi njih i Amerikance gledamo našom nevidljivom letjelicom "Ćoro" već 20 godina. I je li nas ko skontao ili provalio? Normalno da nije. A kako i bi kad je naš "Ćoro" nevidljiv, hahahah
Ništa je ovo, kod nas ( BiH ), imamo svega, samo što je nevidljivo !!!??? PS- najgore je to, što je i neopipljivo !
Ja ga vidim, imal jos ko da ga vidi???
Mi imamo bukvalno nevidljive dronove
A iranci isti takav testiraju u dnevnom boravku.
sklopili ga ovi sto su iz Sarajeva pobjegli! ostalo materijala pa jbg. da se ne baci!!! :D
...pa filmove rade na ovu temu...nije mi jasno kakve eksperimente rade ti geniji-luđaci-stranci...kao valjda šta će im faliti kada e ne bi družili sa svojima za sve ovo turbulentno vrijeme od 30 godina....
teško tebi