Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvi smo koja metropola gdje kvadrat stana kosta vise nego u parizu
Jedan auto, jedna osoba u njemu. Grad papanki i papaka.
Zasto je tako samo gdje je vecina koja najvise u boga vjeruje zivi...da se bog sta ne ljuti na njih
Pa zar nisu pomogle one silne donacije budzetlijama i bogatim likovima za njihova auta na elektricni pogon. Izgleda ta mjera tj talovi vlasti nedovoljna? :) A takve ce im biti i ostale. Privid, kozmetika, prevara.
Izgleda cistije od Sarajeva
Isto Sarajevo, samo cisce i bolji zrak 😅
Kako samo Bošnjo u KS pade na šuplju Dine, Forte i Neke!?
Pa lijep gradic?
Evo sad smo sve presisali i trenutno smo prvi na listi https://www.iqair.com/world-air-quality-ranking Cestitam svim sarajlijama, nije bilo lako konacno ste nas stavili na prvo mjesto, lozeci cumur i smece. Vasa djeca vam to nikad nece zaboraviti!
Da umreš na Ilidži..Prst pred okom ne vidiš ☠️
Ni Muzur se ne vidi od magle i šuplje..!?
Izgleda ko Sarajevo
Herceg Novi, Prijedor, Banja Luka su zagađeniji gradovi od Sarajeva. Pogledajte na stranici IQAir pa se sami uvjerite u tačnost podataka.
Slike futuristickog Sarajeva....godina 2055
Pa ima li iko pametan da riješi ovaj problem u Sa ili moramo čekati Mesiju?
Pa drugcije se za nas nebi ni culo u svijetu...jel kazu da je glavni grad bih ili federacije
Konacno prvi u necemu.Bravo vlada KS to su ti fakulteti Travnik ,Kiseljak i visoke skole od 2 sprata sa Sokoca i difovci doktori nauka za sve a ucili kozlic da preskacu i studirali po 10 godina a sad magistri za sve
Srecom Dinaridi su kisoviti i vjetroviti inace bi Sarajevo bilo globalni broj jedan cijelu godinu.
Ja inače živim na selu blizu tuzle.Vjerujte da čim izađem iz auta toliko krenem kašljati da to nije normalno.Ljudi koji to konstantno udišu nisu ni svjesni kakvoj se opasnosti izlažu
Sve to ti dolazi iz sarajeva...neko bi reko svo sr...e dalazi iz sarajeva