Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americka politika se zaostrava protiv muslimana u Americi posle masakra u kasarni Fort Hood u svim oblastima, vojnim, politickim, ekonomskim... Dolaze teska vremena za muslimane u Americi jer se vise ne vjeruje ni jednom muslimanu, sto je odlicno pokazao slucaj Malika Hasana.Covjek cije je roditelje spasla Amerika od pogroma, njega odskolovala u lijecnika i oficira iz zahvalnosti napravi odmazdu i masakr nad americkim vojnicima i svojim drugovima... Amerikanci sve vise vjeruju da se muslimanima ne smije vjerovati, bez obzira da li su radikalni islamisti ili su umjereni jer jse pocnje vjerovati da se nikada ne zna kada ce doci do transformacije od normalnog do ekstremiste.. Hasan svojim suludim cinom je najvise nanio stete upravo muslimanima u Americi, jer su izgubili dobru reputacij, ostaju bez prijatelja, ostaju bez posla, na njih prosjecni Amerikanci gledaju s mrznjom i prezirom, ignorisu ih na svakom koraku...
bash vala. Iranci su inače poznati po tome, pravo.
bash, covjek ne moze normalno ni snajperisati ni pokokati par kolega, jos malo neces moci ni avion letjeti ako ne obecas da ce ti trebati aerodrom za sletanje.
JA, ETO STA JE DEMOKRATIJA