Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoljecima su ljudi pravili zavjere oko stvari koje nisu razumjeli
Kaze "socijalizam je spas", a priča o vjeri. De se ti svojeg posla.
Socijalizam znaci nevjerovanje u Boga?Mozda kod vas komunjara.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NIKOLA TESLA SISTEM OD PRIJE 100 GODINA
Pa vjerovatno ima veze sa strujom jer je plava svjetlost
ne znam sta je, a iskreno i ne zanima me, al ne mogu ovih kvazi teorija, eto oni su u zemlji bili pa znaju sta se desilo
joj ovi naucnika, odmah oni imaju teorije, krehnula se stjena od stijenu , iskra kvrcnula u nebesa
Zasto zmije ili misevi izlaze na povrsinu prije zemljotresa? I zasto zivotinje, generalno, mijenjaju ponasanje prije zemlhotresa? Prilikom razornog zeljotresa u Kini 1970 i neke zmije su u hladnoj februarskoj noci masovno izasle I smrzle se na povrsini, prije zemljotresa. A svjetlost je cijepala nebo, kao da je dan....
da li se sve to moglo HAARP-om izazvati? Naravno da jeste...ali onda su to "teorije zavjere", kada neki naucnici iznose neke, NEDOKAZANE teorije, to su po njima realne mogucnosti...hajte molim vas
Baš jučer mi prijatelj poslao video , crtić Simpsonovi , neka epizoda gdje imaju mašinu za izazivanje zemljotresa i kao izazvali apokalipsu. Dosta stvari koje su se desile su prvo snimljene u tom crtiću (npr sjetimo se pada helikoptera Kobe Bryanta) , slučajnost ili ne , ne znam , ali sam taj crtić je oduvijek bio nekako čudan , tačno djeluje kao neki projekat.
Dalekovod zasvjetlio
Ma kakav zemljotres. USA.
kratak spoj kod trafo stanice?
Ovaj sad je ko biva da je i onaj prvi bio prirodni al u da ne govorim šta
Činjenica je da je do sada bilo mnogo zemljotresa i niko do sada nije spominjao ili snimio ovakvu pojavu ! Činjenica je da se kod erupcija vulkana u noći dešavaju slične pojave Činjenica je da je Tesla govorio da bi sa određenim frekvencijama mogao "Raspoloviti Zemlju", ali se nikada nije uhvatio takvog eksperimenta !!!
Posto danas zivimo u vremenu naprednih tehnologija nista ne treba definitivno iskljuciti. Moze ovo sve biti prirodno, a i ne mora.
HAARP
Naucni fenomen al u panjevima sve je to elektromagnetno oruzje koje s etestira sa satelita,dali znate kada se ubije neki mafijas(sef mafije)ko prvi izrazi saucesce,onaj ko ga je likvidirao,ko prvi dodje na sahranu sa vijencima,oni koji su ga likvidirali,e poslije zemljotresa u Turskoj ko je prvi izavio sacuesce Amerika,ko je poslao prvi humanitarnu pomov Amerika govori li vam to nesto.
Pa slično je bilo i sa Haitijem čini mi se 2010 kada je snaga bila preko 9 po Richteru i slučajno američka mornarica bila tu u blizini na vježbama spašavanja. No Kubanci su ih tada pretekli sa par brodova medicinske pomoći.
zanimljivo kako je u bosni najveca koncentracija mahalasha koji znaju sve svjetske tajne projekte
Teslina zraka smrti☝️
Ovo su VanSvemirci