Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E OVO JE TERORIZAM !! Ovo je zlocin protiv covjecnosti .....i onda se pitate sto se postavljaju bombe i ulijece kamionima ......... sve je to malo za ovo !! fuj
@shimecki rokaju teroriste, i njih ti zao srbine,,
čuj zločin protiv čovječnosti baciti bombu u pećinu punu terorista.
Ceka se TATA SVIH BOMBI... samo jos lokaciju da odrede
@ba33Laktasi i Poljine..
Kako bombu koja ubija nazivati "majkom".
Talibani, ma kakvi bili su stanovnici svoje drzave Afganistan koji se bore protiv stranog okupatora i domace marionetske vlade. Ako vam je mozak oprao cnn, onda vjerujte i su talibani piloti pocinili 11 sep.
@rade_s ... ali doslo je vrijeme da se ne smijes boriti da oslobodis sopstvenu domovinu jer te tada nazivaju teroristom i proganjaju.
Talibani, ma kakvi bili su stanovnici svoje drzave Afganistan koji se bore protiv stranog okupatora i domace marionetske vlade. Ako vam je mozak oprao cnn, onda vjerujte i su talibani piloti pocinili 11 sep.
jesul vikali allahu ekber kad su je bacili he he
@stoniran :-) :-) :-) :-) Izbrisi mi i ovaj komentar jtmic i bete u zddupi!!! evo i tebi smajly :-)
Ovi zapadnjaci se zaduže, naštancaju oružja, zavde pa prodaju (zarade). I usput da isprobaju novih bombica, zavade pa vladuju, pobiju se muslimani međusobno da oni ne bi prljali ruke i da bi bili cisti (jer im smetaju). Bace nake bombe, pošalju milion dolara i kažu mirotvorci majku li vam j*bem, ne samo Amerikanci nego i Rusi, Fracuzi, Britanci itd, itd, itd!
Ne kontam poentu bacanja ove bombe. Donaldu haman doslo da se igra sa arsenalom kao sa igrackama.
bomba je pogodila ISIL-ovce, tako da nemojte se uzrujavati
napravili ljudi rudnik lol
hebem vam majku svih majki!
Cekajte dok Ahmadinedzad postane opet predsjednik Irana vidjecete svoje😂
Bombom razrusili Talibanove kanale koje su im pomogli iskopati 1979-1989. Ne mogu ni da zamislim kako je lijepo kad si glup i neobavijesten i mogu da ti prodaju muda za bubrege.
Nemojte se onda smradovi cuditi sto se desavaju napadi po vasim gradovima..
majka svih bombi hahahaha jesu li oni culi za CAR BOMBU??
Dan žalosti proglašen u Maoči i Ošvama