Novi detalji slučaja McCain
0
Pedofili slikali Madeleine prije kidnapovanja
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha koja kretenkinja ako joj je nek ga pusi ta mala
BoGGy 07.08.2008. u 12:27 Bas je slatka mala volio bi ja to za sebe hmmm kako je slatka nebi njoj kod mene nikad bilo dosadno Jao kako bi te rado kastrirala to je gore nego da te osude na smrtnu kaznu, bolje nemoj ništa napisat, nego da napišeš takvu nebulozu, stidi se !
BoGGy 07.08.2008. u 12:27 Bas je slatka mala volio bi ja to za sebe hmmm kako je slatka nebi njoj kod mene nikad bilo dosadno TI STVARNO MISLIS DA JE OVO SALA KRETENCINO JEDNA??? TAKVE KAO TI TREBA DAN I NOC MUCITI. SELJACINO.
Nemogu da vjerujem da osobe kao BOGGY ustvari postoje... Sramota za svijet... CCC... Daj ba covjece skontaj sta pises... Glasam da te strpaju u zatvor ! ! ! Sta ostali kazu ? ? ?
samo mi recite jel ovo ta ista madeline... i kakve su slike u PM , ljudi ne znaju ni sta traze vise http://en.wikipedia.org/wiki/Madeleine_McCann
hmmm ne bih da se ogrijesim, ali po meni roditelji imaju ulogu u ovoj otmici. vise mi lici na montazu neg otmicu... usput, boggy majstore, ako SIPA bude azurna, kuc kuc na vrata :)
ove hajvane sve treba izvesti i javno spaliti za primjerrrrrrr stoka retrdirana i maloumnaaa
Boogya u zatvor pod hitno!
ovogore je moj komentar nego sam od nervoze napisao nick boggy
jebo ti bog mater nenormalnu.jadno malo dijete nestalo a ti takve gluposti pricas.idi pa jebi trebe neke,ocito da ne mozes.paceniku jedan.jebo ti bog sve
eto ja bih ovome sad dole prekontrolisao odakle pise i u zatvor ga strpo BOOGYA Pa kreteno jedno zbog takvih kao sto si ti djeca nestaju
Bas je slatka mala volio bi ja to za sebe hmmm kako je slatka nebi njoj kod mene nikad bilo dosadno
VIDJELI SU JE KOLIKO I JA ??? TE PRICE REKLA KAZALA JE SVIMA VISE PREKO GLAVE .
Pedofile i ostale sorte kretena treba rokati marcolom u glavurdu.
Slatka mala djevojcica, steta, volio bih da je nadju, a otmicare objese za jaja...