Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugledao se Tuzlake. Pa ako potomci "dobrijeh Bošnjana", hm, koji imaju veze sa Kulinom koliko i ja sa Dalaj Lamom, mogu mijenjati kršćansku molitvu na spomeniku Kulinu Banu u Tuzli. Zašto Papa ne bi mogao mijenjati očenaš?
Zar se to moze raditi 😓😲
Ako moze pedere kanonizovati i vjencavati...ratne zlocince proglasavati za svece...zasto nebi mogao mjenjati ocenjas?...koji je usput kod katolika pogresan.
demokratija usla i u svete knjige, samo da ovi nasi ne budu morali pravit izmjene svetih zakona, morace biti konstitutivne
Bismillah- ar Rahman- ar Rahim بسم الله الرحمن الرحيم - ovo treba
Ucero ti dabogda Ibrahim
Batalite religiju i svima će nam biti lakše i bolje. Ionako ovo što ljudi kod nas rade nema veze s Bogom, samo sa nacionalističkom deklaracijom ima veze.
Samo da poručim Bošnjacima muslimanima da ne likuju na sve ovo, radije lijepim ponašanjem i govorom učinite da naši zemljaci prime vjeru Islam, inače jedinu vjeru priznatu kod Gospodara Veličanstvenog, Allaha Milostivog Samilosnog!
"Oče naš metni pitu pred nas, ako je ne pojedemo ubi nas."
Očenaš koji jesi na nebesi,primakni se mojoj kesi,neka bude volja tvoja neka bude puna kesa moja,amin
to je u medjugorju....:)
katolicka crkva je skrenula jos 1054....ocenjas....i oorosti nam dugove nase kao sto mi oprastamo duznicima svojim i ne uvedi nas u iskusenje no izbavi nas od zlog
@AtackNaBosnjak Upravo. I naravno, ne uvodi nas Bog u iskusenja, ali ga On dopusta po svojoj promisli i to kao sansu za spas nase duse.
@Lion7 ...simbolicno...to ti je kao kad keru bacis kost....pa ti sad vidi oce li on zagristi ili nece...naravno da hoce.....pohlepa i razvrat su sastavni dio covjeka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OČE NAŠ KOJI JESI MERCEDESA MI DONESI NEK SE SVETI IME TVOJE NEKA BUDE METALIK BOJE U IME OCA I SINA, NEKA BUDE PUN BENZINA, JOŠ TE NEŠTO MOLIM BOŽE, NEKA SJEDALA BUDU OD KOŽE! AMEN!
Kako volim ovog covjeka
Ironija tvog nika i komentara.
Dokaz da neciji nick nista ne mora znaciti