Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ništa o Zapadnim liderima, il se spremaju nemiri i teroristički napadi po Azerbejdžanu, Jordanu i Pakistanu
ma ovo je britanski mi6 lansirao u the guradian i bbc ...
SAMO DA PITAM 70,/' BOSANSKE SIROTINJE KOJA JE NACIONALISTIČKI NASTROJENA ŠTA JE JELA ZA VEČERU????😁😁😁😁😁😂😂😂😂
Zna se ovo već decenijama 😂
Ovi političari i moćnici kao da nikada nisu čuli da sa sobom neće ponijeti na onaj svijet ništa osim djela. Ili... off shore, trustovi, karteli, ... djeluju i gore.
Ovo je priprema za svrgavanje svih vlada svijeta te dovođenje jedne svjetske vlade! Politički lideri lideri spremite se, sve ovo je zamka za vas!!! ☠
moj Boookir samo ima jednu marku u trezoru
male mace za BH političare. Pa Pandora iz 2013 je KD u koje su umješani preko Kemala Čauševića Špirić Tihić Dragan ...... teško oko milijardu Eura.
Eto otkrili ste Ameriku, svaki iole pametan čovjek zna kako svijet funkcionise. Ono što se piše i stvarnost su potpuno dijametralno suprotne stvarnosti.A o drzanju raznih govora, doticnih,pa onda ovih sto se ne spominju, drzavnici, diplomate, ministri i ini. da ne pričamo!! Samo je tu omot lijep, nista više..
Milo Djukanović i sin njegov Blažo...kako li ih samo preskočiste... slučajno
jeli ovo Osmica otkrio..
treba se pocet bavit uvozom banana tuj su pare
Jedna vreca za mog Bakira
Ima li nasih da makar znamo gdje su donacije za ovolike zaklane i ubijene
Nije Pandora nego Panama Papers :) Stara vijest!
Pandora papers jeste li čuli kad za naše ublehe, ovi vaši nabrojani su male mace za naše
Sad i ovi naši čitaju ove spiskove