Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putinu je Makron ponudio primirje, kao da Rusija ratuje protiv Francuske. Rusija je izbacena sa olimpijade i ne ucestvuje ni u kakvom kapacitetu. Putin u svom govoru jeste rekao da su otvoreni za pregovore o primirju, ali ne u kontekstu olimpijade, nego generalno. Zakljucak: ovaj clanak je laz.
Putin je jasno rekao da posto Rusija ne ucestvuje na olimpijskim igrama nema ni razloga za prekid vatre.
ma,ne budi lud-veliki novci su u igri,olimpijada je to,vidio je i cuo svoje sportiste koji su na svjetskim prvenstvima (na kojoma su mogli ucestvovati)igrali pod nicijom zastavom. a sta je bilo sa najboljim ruskim teniserom? vise nije rus!
ma čifutaneri postavljaju nove standarde vjerujte mi
Prestanak ratnih dejstava za bilo koje vrijeme, pokazuje zamor i slabost te strane. Stotine hiljada mrtvih i ubogaljenih na ruskoj strani.
Putko je isto globalisticki igrac i to malo zesci
Globalisticka predstava
Ne treba vjerovati nacistima. Tako su i Minsk sporazum iskoristili samo da kupe vrijeme da se naoružaju. Ne daju im da se takmiče a traže prekid vatre. Samo nastaviti tamaniti naciste a Olimpijade svakako neće ni biti jer će do Jula crossdresser Macron i baba pedofil lady-boy, poslati svoje trupe u Ukrajinu.
Ma kakvo zamrzavanje, dajte tim ljudima granate i avione da protjeraju tu bagru
Nije ni cudo kad su ovi nasi nakurceni, kad imaju ovoga za idola😱😡😤ali ne mogu ratovati dovijeka, oruzje se i moze proizvoditi, ali KO zeli biti topnicko meso, a nared moraju doci i djeca dobrostojecih i onda ce imati velike probleme😂😂ma on i sad ima probleme, ali 4.-ta godina rata ce sve razotkriti😱😱😱
Putleru, vise niko, van Rusije, ne vjeruje...
Sacuvaj bar privremeno par hiljada agresora, tudje djece i oceva. Posalji svoje da ginu u tudjoj zemlji.