Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvorili ste vječnog neprijatelja i vječni nemir zbog 12000 ubijene djece. Nikad mira nećete imati.
cuj zlocinci da vode brigu o narodu Palestine
To ako pobijedi rat. Trenunto mu ne ide baš po planu. Toliki gubici i 400 000 interno raseljenih setlera. Ljudi započeli nove živote na novim lokacijama.
kako ide bojkot Zare, zna li se sta?
Priče za malu djecu , priče na koje će nažalost pasti vladari pomenutih arapskih zemalja. Hajde, molim vas, koju je to rezoluciju ispoštovao Izrael? Koju?
Pa treba stvoriti povjerenje kao kod nas pa mozda bude dogovor za 300 godina
Za 10-15 godina ce napraviti invaziju na nezavisnu Palestinu pod izgovorom da su ih prvi napali. Kao sto je SAD uradila na Irak
Ono kad ti okupator i zlocinac namece svoju volju i kaže kako moraš živjeti.Eto to je današnja demokratija.
To je kao sto vecinski narod kod nas zeli
Izraelci su tu zemlju napustili davno, i sada hoće da je uzmu. Ne mozeš očekivati da te zemlja čeka nakon 2-3K godina, iz vode kada izađeš ne ostane rupa u vodi
pobij pa vladaj, ccccc
Cinizam. Da oni opet upravljaju Gazom, da opet nešto izmanipulišu pa odlože, izmisle razlog... ako se dijelimo onda svako svojoj kući i svoj pos'o da gleda. Ima ko Palestince pomagati posle rata, samo životinje van, odmah!!!
Znamo taj scenarij. Desio nam se 1992-1995.
Nikada fašistička vlast nije nešto ustupila, poklonila, dala osim silom. Fašizam poznaje samo silu. Ne vjerujem fašističkim genocidašima
On planira, ali Allahu određuje. Biloje jačih i prije tebe pa im je sudbina poznata. Ko je bio jaci od faraona, pa se u pijesku ugusio. Nema sile do Allahove.
Sinoć je Justin Mohn odsjekao glavu ocu pripadniku američke federalne vlade i snimao se na YouTube sa otkinutom glavom. U izjavi je pozvao sve američke patriote da ustanu na oružje protiv američke federalne vlade i Bajdenovog režima.
Najpametnija Alijina recenica velikim Bogom se kunemo da robovi biti necemo. Zato bosanaca nema na svijetu