Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak fale milijarde iz EU. Bez subvencija iz EU, Mađarska bi bila obična kanta.
Bravo za NATO, to je garant sigurnosti, da je Ukrajina bila članica NATOa sad ne bi bila napadnuta.
Ma ovi Svedi su pakasi pravi , nebi mi ih bilo zao da ih Rusi napadnu !
Joj , sta ce reci laktaski pravoslavac Mile , izdade ga jaran ..... hahahahahaha .
E sada ce nasi bjezati iz Svedske nazad u BiH. Prvo ce krenuti penzioneri, a za njima i njihova djeca i unuci. Kada na vlast u Americi u novembru dodje Trump, svedjani nece imati ni za kifle.
Kad svedjani ne budu imali za kifle, u BiH ce se zivjeti kao u Somaliji.
Mongoli pustili Vikinge u NATO😂
Orban dobio švedske JAS ratne avione i riješen problem
ma fino je to al sta mi imamo od tog..
Ništa Rusiji ne predstavlja ni ulazak Finske, koja graniči s Rusijom, a kamoli Švedske koja ne graniči. Znate li vi kakav teren ima teritorija Finske i Rusije, koliko tamo Rusija ima baza? Bez problema mogu skinuti šta god da im Finci pošalju, dok je u Ukrajini druga priča
.p.u.sh.i.
Mi zamalo 😅
Orban je isto ko i dodik. Sere sere pa se onda usere😂
Svaka cast Putleru koji je uveo dvije drzave u NATO 😉🤣
Bilo bi im bolje da nisu. Oni misle da će odbiti Rusiju ako pristupe NATO savezu 😂 Sve je presmiješno, a još smješnija će da bude panika skandinavaca kad se zakuha. Nemojte biti sigurni da neće doći i po vas da vas šalju na Rusiju. Moj pradjed kojem su SS-ovci udarili žig je već iskakao iz voza za Rusiju... ne tako davno. Toliko im NATO znači, a prave planove za regrutaciju običnog naroda u Norveškoj i Švedskoj?
ma ovi ko Ramo Isak.....glasaju kad hajruju nesto
ORBAN kao Milorad kenja kenja pa se proda za lovu
Kad sandzak ulazi,znali se?