Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta sad cijela nacija mora da bude zabrinuta sto su ove dvije napustile kucu i porodicu? Roditelji su najvise odgovorni, a one svakako i nisu drzavljanke BIH.
jepotice nase, ako ste otisle da pomognte u borbi za slobodu, nek vam je sretno i da vam se zelje ostvare, malo je tako lijepih i mladih koji se bore za slobodu.
Otkud ti retardu znas jesu li one ili nisi drzavljani. Mrme jdno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Provjerite vi gdje su one izlazile i s kim su se družile prije nego su nestale, očigledno nisu nasumično odabrane. Same iz Austrije u Tursku ili Siriju nisu mogle nikako. A mutno mi je ako austrijske vlasti ne mogu da saznaju ko im i s kim ulazi ili izlazi iz zemlje.
Dabogda ostale tamo..A i otac nije nista bolji..Kada su ga direktor iz skole kontaktirao i rekao da mu je kcerka postala extremna i da pise po skoli I LOVE Al Qaida nije reagirao nego ji uzeo iz skole i ostavio doma.Taku bih ja u sobu pozvao i izvadio kais pa bih joj pokazao Alqaidu i boga...znaci bezveze place i jadikuje...Jabuka nemoze daleko od stabla pasti...
Mora i tamo neko da cisti puske.
i pistolje prika mora neko da cisti , kako ih ovi nagovorise hehehh jesu stari vehabiski lopovi
Nema većih govana od novinara , i rame uz rame uz njih čitatelji i forumasi koji se naslađuju tuđoj nesreći . Novinari bar imaju nešto od toga , a šta vi imate od toga bijednici što se naslađujete što negdje neko ne zna gdje mu je dijete ??? . Šta god da je bio razlog odlaska ove dvije cure u Siriju , roditeljska greška ili šta već to nije vaš problem . Ako ne možete pomoći , nemojte ni odmagati . Pucajte minuse vi što ste se prepoznali , ali imate ozbiljnih problema jbg tako vam je kako vam je.
Ko god zlurado i ružnim riječima komentariše brige i patnje ovih ljudi, neka se sjeti da mu se nešto slično može vratiti kao BUMERANG. Oduvjek su djeca bježala od kuće, iz ovih ili onih razloga. Inspirisana filmom Dom za vješanje, sredinom 80-tih, 16-godišnja djevojčica iz manjeg BH gradića, iz vrlo čestite i tradicionane hrišćanske porodice, je umislila da njen život pripada Romima, pobjegla od kuće, danima su roditelji i čaršija bili u očaju, milicija je bezuspješno tražila, da bi je tek nakon mjesec dana našli u pravoj čergarskoj zajednici negdje na jugu Srbiji. Zato se ne ismijavajte ničijoj muci i ne sudite... Pomislite uvijek na BUMERANG!
Ovo je nekakva teška podvala, jer nema šanse da bi curice od 15 godine uradile nešto ovako. I nema šanse da bi ih pustili (maloljetnike) na aerodromu bez dokumenata i bez roditelja. Pročitajte malo o ovome na internetu na stranim web stranicama pa ćete vidjeti kakve gluposti pišu. "If the parents are Muslims, they may not be telling the truth about what happened to their daughters. More than likely the parents tricked them into doing so." "It bears noting that the teen girls, Samra and Sabina, come from Bosnian refugee families who settled in Austria after the holy wars in Bosnia — where the US and NATO fought for the Muslims against the Christian Serbs. The West should be very worried. What next for these operational jihadists? Will they return to wage jihad in their host countries?"
Kao da su morale da idu avionom...Sa autom npr Austrija-Madjarska-Rumunija-Bugarska-Turska i eto ga Sirija.Tajni kanali dav tri dana puta i eto ga!
kad mogu Cetalji u Ukrajinu, I nikom nista,nema veze sto srbi podrzavaju Hitlera naseg doba Putka I nema veze sto bradati cetalji odlaze masovno tamo da se bore direktno protiv EU ( znaci I same Austrije) to nije vazno,,,vazno je da li su ove dvije svrabopicke osle medju vehabije,pod vehabije ili mozda na audiciju za neki porno uradak, samo da su zive,da nisu kidnapovane,silovane..ako su otisle sto je vatra udarila u medjunozje...proso voz,halali Besho materi.Babo pisi propalo,
Niste vi teroristi već loši roditelji!
"Angažovao sam već advokata i kada se sve ovo završi, i kada moja Sabina dođe kući, tužit ću sve medije koji su lagali o nama, i koji su čak stavljali nekakve fotografije sa hidžabom, a koje su izmišljene" medju njima ste i vi klixovci,i vi ste postavili te slike.Od ranije sam naucio,da sta god procitam u medijima,ne vjerujem.
Evo ti veliki +, za (NE)povjerenje u medije. Neovisno o ovom događaju, novinari su postali nevjerovatni površni, manipulanti, špekulanti, lažovi, prodane duše, senzacionalisti... Čast i respect IZUZECIMA. Doima se da ni jedna profesija nije sebe UNIZILA i PRODALA "duše đavolima" kao novinarska, U predvečerje raspada SFRJ "mediji" su širili takve laži, širili STRAH i MRŽNJU i direktno su doprinijeli da besmisleni YU ratovi budu krvaviji i svirepiji. Indirektno ili direktno su odgovorni za mnoge nepotrebne smrti i patnje ljudi. Poslije našeg kolektivnog isustva sa novinarima, samo BUDALE i maloumni mogu "na prvu" vjerovati ono što piše u "novinama".
jepotice nase, ako ste otisle da pomognte u borbi za slobodu, nek vam je sretno i da vam se zelje ostvare, malo je tako lijepih i mladih koji se bore za slobodu.
sigurno ce da primaju pimpeke za slobodu
naporni ste više s ove dvije talibanke.. neće curice da udišu kjafirski zrak i otišle za siriju ili afganistan kod bradatih spodoba. Nama kjafirima i ostalim ljudima super, čistiji zrak,a i ostane nekoliko ekstremista manje.
Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao je: “Koja god žena uda samu sebe, njen brak je ništavan, njen brak je ništavan, njen brak je ništavan!” (Ebu Davud) !!!
nisam ti ja merdija kriv što su te na silu udavali. nema sad kajanja.
u koliko tomova je napisano...moram sebi uzeti makar nemo za hljeba
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zamolio bi cijenjenu redakciju klixa, da nam opet puste onog bradonju sto poziva zene u siriju...da cujemo koju pametnu
ahahah dobar! onaj sto veli da ima dosta mjesta. moze se dosta zena natrpati.
sta nema mjesta...hajd malo nogom poguraj neka se utrpaju
One su otisle u seksualni dzihad i to je to...INTERPOL je se vec oglasio!!! I tako mlade ce da poginu. Ako muskarce po VASEM predanju koji odu u dzihad i ako poginu,,ceka 100 picoka"! STA ONDA CEKA ZENE,KOJE POGINU U DZIHADU???
mala djeca piju mlijeko, a velika piju krv
a zivce i mala i velika :P
Čuj hoće Mosnjake da predstave Teroristima .... Pa vi ste nevjerovatno glupi ili ste svi kolektivno slijepi ... Ako je potrebno naci cu vam isjecke iz raznih novina na Zapadu , gdje se u zadnjih 10 godina pise o rastucem islamskom ekstremizmu u BejHa .Vi stvarno mislite da su na zapadu svi glupi i nisu vidjeli video zapise Islamista za vrijeme rata , Jasarevica , ove sto idu u Siriju , onog Alena sto je u USA pokusao teroristicki napad itd itd. Vi stvarno mislite da stranci neznaju uporediti Džalalabad sada sa nekadasnjim Sarajevom ? Mosnjaci ni svjesni nisu gdje se krecu i kuda ce ih odvesti radikalna propaganda koja im je iz Džalalabad centrale isprala mozak ... Kad shvate bit ce kasno.
mislim da sam vidi neke bradonje oko tvoje kuce, ostavise neki ceger ispred tvojih vrata...mozda je poklon neki
kikser dž.s. je rekao: Ooo vjernici, one dvije su u siriji U teroristima U teroristima U teroristima Amin