Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kršćanstvo kao religija je došlo iz Azije, tačnije sa današnjeg Bliskog Istoka u Europu, europejac Orban. Isus nikada za svoga života nije kročio na tlo Europe.
Isto kao što su Mađari došli u Evropu iz Azije u 10. stoljeću.
@Sarajevo1462 Ovaj Orban je isto kao i naši političari.Osim lektire u školi,kad je morao, mislim da nije pročitao nijednu knjigu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko bude živ za 50 godina neće znati je li u africi aziji ili evropi. Sve okolo arapi.
Amsterdam!
Orban je veliki fasista i mrzitelj Islama i muslimana. Orban u svom kabinetu ima religijsku kartu Bosne. To jest zaokruzenu teritoriju, gdje su muslimani vecina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Postene i pametne svabe idu dalje i iseljavaju se..
Ne vidim problem. Ako Mađari ne žele migrante i druge zašto to nepoštovati. Kome se ne sviđa neka ne ide. Ima i drugi zemalja S.Arabija,Irak,Iran,Njemačka,Švicarska.
Fa*isticko krm*
Angela Merkel je totalno unazadila Evropu u Evropi podizala radikale Orbana,Kurca, Babiša, Vučića, Janšu...i koketirala sa Rusima i na taj način Njemačku vraća u vrijeme prije pada berlinskog zida kada su ljudi ginuli da pobjegnu na zapadnu stranu zida - i sada će to vrijeme biti kad im bajni Rusi dođu, opet će ginuti da se prebace na zapadnu stranu zida KO S ĐAVOLOM TIKVE SADI S NJIM IH I BERE
To sto ti spominjes nema veze sa Kršćanstvom. Nema ni jednog principa.
ANgela Merkel = TIHO ZLO !!!! Naivni narode...
Moras biti zadnji debil pa se paliti na ovakve izjave tipa "spasite moju gyzicu"...
Najgore su ove psihopate koje misle da u ime religije čine dobra djela. Ovome treba samo kurazz u usta.
ovaj se ponasa kao da su evropljani autohtoni krscani, nidje veze...
Orban = Čoban,
Buduci njemacki kancelar Olaf Scholz je rekao kad bude polagao zakletvu da nece izgovoriti recenicu "Bog mi pomogao"
Osoba/Bog kojoj se mi obracamo(Isus) je potvrdjen i u Kuranu kao boziji covjek. Tako da krscani u svakom slucaju ne mogu pogrijesiti. (Pisem ovaj komentar jer su drugi vec u komentarima spomenuli Isusa)
Kad kojekakve fukare pocnu izrazavat zabrinutost…
Sa jedne strane Njemačka, Holandija, Belgija, Luxemburg, Francuska, Austrija, Švicarska - sa druge strane Rumunija, Srbija, Poljska, Mađarska, Ukrajina
Orbanova stranka Prdez