Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako druga vijest vam je istrazivanje, kovid, mjere, soj ovaj soj onaj, vakcina. Hajde malo dajte nam konkrete clanke istrazivacke, npr. zasto nema osnovih lijekova po domovima zdravlja o bolnicama da ne pricamo. Kako je moguce da nemaju kleksane u domu zdravlja? I da te salju da kupis iako je besplatan? Zasto sve moramo da kupujemo iako uredno svaki mjesec placamo zdravstvo? Dajte nam info gdje se tacno skladiste vakcine, je li se postuje hladni lanac u prenosu iz skladista do Zetre?
To je do države, ništa nije transparentno. Šta će tu Klix?
Mora klix opravdati fajzer vladu vidis da reklamira astrazencu a na fajzer drvlje i kamenje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vakcinisane ovce na haparatima, iscekujuci trecu, cetvrtu, petu………..dozu
NOTORNA LAZ kakva vam je ovo studija??? Valjda su otkrili da ovi sto su bili zarazeni imaju veci rizik od zaraze novim sojevima. Bio je clanak od prije neki dan na klixuu da se oni koji su prebolovali koronu moraju vakcinisati da bi se zastitili od nadolazecih sojeva i posebno DELTA soja kako ste naveli u clanku. A sad kao mijenjate plocu???
znaci svako ko je prebolio a vakcinisao se zaj***o bravo. ja cu pricekati jos par godina dok se kos 50 puta predomisle.
DŽABA SE VAKCINIŠETEE! HAHAHAHA
@ma eto Ispravljaš da virus i tkivo ne idu u istu rečenicu, a šta je onda vakcina, da nije mikroorganizam? E, pa nije ni to, po sastavu tek nije mikroorganizam, i više je tkivo, a mada nije ni to. Mojne se pravit pametan.
A crkli ste da primimo Melindu!
Izgleda da vakcine stvaraju ovisnost :))) Skoro svi vakcinisani traze jos, jos ...
MALO KO STA ZNA O OVOM VIRUSU SAMO MASKA I IZBJEGAVATI ZATVOREN PROSTOR OVOME NEMA KRAJA
Sve suprotno, sve je poznato ko prati gdje treba ali ovakvi mediji sluđuju. Maske su glupost, strah je štetan, trebalo je hvatati sunce dok ga je bilo, vitamine C i D i imunitet i ne bojati se. Nažalost, naši doktori ne liječe lijekom koji postoji. Jedini kraj je kolektivni imunitet na prirodni način. A virus se može širiti samo preko vakcinisanih, koji će onda trebati treću, petu, desetu.. dozu.
https://www.espreso.co.rs/svet/planeta/860011/australija-novinar-perikarditis-fajzerova-vakcina-foto
Vakcinišeš se, preboluješ koronu sa manjim simptomima i ti si rahat što se korone tiče.
Hahahaha...Vakcinisani u nokautu... :D
Umrlo mi je nekoliko prijatelja tako da nisam od onih koji nesto posebno vjeruju da je ovo bez veze virus. Ipak mislim da je vjestacki napravljen (ili/i pobjegao) i da vakcina ne pomaze samo zato sto virusi mutiraju. Ipak je nas imunitet najjaca vakcina i sve je ovo igra. Na kraju krajeva svi umiremo. Vaznije je prevenirati druge bolesti koje nam slabe prirodni imunitet. (Secer,gojaznost i sl.)
Pa zar treba istraživanje za takav zaključak? mogao sam im i ja to reći. Naravno da reakcija imuniteta na pravi virus stvara kvalitetniji imuni odgovor i antitjela nego reakcija na neku imitaciju virusa. Pa bolje lovit ribu sa pravim crvom nego sa smokijem
Vakcinisani su prevareni od farmaceutskog establišmenta, pa se sada moraju svako malo vakcinisati jer je tako namješteno. Vakcini nisu ni napravljene da vas štite. Ljudi su povjerovali u svu tu plandemijsku priču pa sada moraju ispaštati zbog toga stalnim vakcinisanjem jer se manipuliše panikom i strahom od smrti. Kada čovjeka isprepadaš da mu prijeti smrt, uraditi će sve što tražiš od njega.
ako nema trun mozga u glavi naravno da hoćeš
Mamu vam vise de se dogovorite od cega se umire
Prijatelju, vakcina je napravljena od vlakna (dijela, molekula, atoma) korona virusa. Ubacivanjem manjih i neaktivnih čestica nadaju se da će imuni sistem postati jači, zbog toga se prima više doza. To ti je kao trening u fudbalu, što više treniraš to si bolji fudbaler. Problem je što je to opasna igra, a ima i druge ozloglašene supstance.
Slucajno neko zna neki trik da se tako izrazim da se okus vrati, od februara nemam okusa kako treba, u maju prilicno poboljsanje 50% pa se onda opet malo izgubio i postao poremecen i cudan, bukvalno samo slatko osjetim djelimicno i u tome mogu bar malo uzivati. Hvala.
Ne brini previse. I ja sam prebolovala u aprilu. Gubi se i vraca okus nekoliko puta. Jos uvijek je tako ali povremeno se i pojacaju ta cula.
Moras primiti 2 rajfhajsena u jezik, bez tog nista
ja se ne sekiram za nas. kod nas su svi pametni i znaju sta treba raditi.