Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad to ko fol ispade nesto poput Francuske legije stranaca? K*urcu oni mom prosipaju silu kad mu tamo Abu Mustafa iz dimnjaka izvadi zolju pa ih tridesetak u komade raznese... J*ebo vas vise i Amerika i RS i rat hocu li ikad doci na bilo koji usrani portal i procitati nesta fino?
predviđam... nećeš!
Glume frajere tamo a ja još nisam čuo da su pobijedili rat u Iraku i Afgaanistanu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Davno su se oni oteli kontroli
Pogledajte kako su ove američke bandite uništila naša braća u Tikritu i Faludži, rodnom gradu našeg brata rahmetli Sadama Huseina www.youtube.com/watch?v=hhyqRTdt8zg
na***** i tebe i brata Sadama zajedno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu se oni još sreli sa 505 Bužimskom ;)
Daleko od tog da su naopasniji tj. najsposobniji, lako je biti opasan kad su ti civili pretezno "suparnici". Jos plus na kraju svijeta, gdje vise manje mozes raditi sta hoces, vecina se ionako nikad nece otkriti.
djubrad americka gamad,svjetska govna i smece
...ALO BRE NEW YORK TIMES OĆEŠ LI DA SAOPĆIŠ TIM TINEJĐERIMA DA TO ŠTO DRŽE U RUKAMA NIJE KONZOLA NI OD PS2,3,4 NI XBOX A BOGAMI NI NINTENDA...I PAZI MOLIM TE DA IM UZMEŠ TO NAVEĆE KADA BUDU SPAVALI JER NIKADA NE ZNAŠ KOGA ĆE PRIJE DA UPUCAJU KADA BUDU MJESEČARILI ,SEBE ILI SVE OKO SEBE...
Nije to nista imam ja druga Mladena,on je vojnik oruzanih snaga BiH i pogledom obara.Sad je na moru al cu mu ispricati ovo kad se vrati!
oni mogu biti sve dok u fuadu inat neproradi i torbica opali :-)
"najopasniji su ratni plaćenici na svijetu" - koja smijurija. Oni su opasni, k'o što su Srbi dobri borci, znaju samo po nenaoružanim udarati.
sve su to nabildani zatvorenici opasni po sredinu u USA pa ih salju dole....
kakvi ba zatvorenici? ne lupetajte kad veze nemate!
lahko mu je biti sila kad ubija zene i djecu po ulicama
ti vjerujes sam sebi u ovo sto si sad izvalio ????
to se ti pališ na Hezbolah i Mudžse? Ako je tako , idi tamo pa im se naguzi...
KARINE TEŠKE,TRAŽILI MLADIĆA PO BRDIMA I NISU GA NAŠLI TAMO HAHAHAHAHHAA LEVATI
I sve to tako bude, dok ne naidju na ljude koji vise vole smrt nego ova bagra dunjaluk, pa ih braca budu u kovcegu vracala za lijepu USA, ajd ne pravite ljude kao u filmovima. Amerikanci su inace u istini kontra od onoga sto se predstavljaju u filmovima, u filmovima vazda bivaju spasioci, heroji...
Ima Jedan koji je Najopasniji, Koji sve vidi, Koji sve cuje i Koji sve zna.
chuck norris
nisu ni formirani da IKAD budu pod kontrolom, samo što ih zovu plaćenicima, kad im pristaje ... zločinci ?
E moje budalaste americke glave jeste vi kad gledali zivinicke ose u akciji ili pak Zajku Sarajvskog heroja ili dudakove nindje kraisnike to majka vis neradja mozete se busat i rec mogu te ubit kad hoces haj me ubi kad necu,budale jedne jos 100god.ce te izucavat kako je se Bosna odbranila i onu dok emisiju vanzemaljci iznad Rajvosa,to kad usavrsite javite se maeri,lahkoj pobijedit sa f16 i apacom haj tandzarom.
Dobro genije, vidi sta su oni uspjeli a sta mi, STFU.
je l, jes t, samo kada bi ti haveru znao makar svoj maternji ::)))