Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslim brothers, rise up from this lies !!!!
Predstavnik Evropske unije Havijer Solana je na sednici Predsedništva Skupštine Kosova emotivno reagovao, nezadovoljan izlaganjem albanskih predstavnika, preneo je agenciji Beta član Predsedništva Gojko Savić. Prema navodima Savića, Solana je rekao da odlazi sa mnogo manjim optimizmom nego što je došao i da mu je žao što je uzaludno utrošeno ogromno vreme na Kosovu. Nakon uvodnog izlaganja šefa parlamenta Nedžata Dacija i nekoliko Albanaca, članova Predsedništva, Solana je, prema rečima Savića, rekao da ga ne interesuju reči zahvalnosti za ono što je NATO učinio za Albance, već da je došao da čuje priču o stradanju Srba, ubistvima, paljenju kuća i manastira i o tome kada će početi obnova. Posle izlaganja srpskih članova Olivera Ivanovića i samog Savića, Solana nije dozvolio Daciju da da završnu reč
Ja sam mali talibanac, Allah mi je Bog, osim svoje 4 zene nemam nikog svog. Tesko ih je podmiriti, zato me je stid, kad ne budem mogo jebat, ja avion pa u zid.
Debilizam
Strasno
The christians
Koji ste vi idioti!
Zalosno stvarno i primitivno nema sta.Samo 190,zasto smo 190,zasto ne 190 000 ili 1900 000?Tako bi se jedino odjebali krscani u ugnjetavanju muslimana sirom svijeta.
cuj to pa u iraku gone narod imal tam ovoga radil nesto svijet na tome nista nek mi popuse ovi KRSCANI