Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Čović does not like this.
E šta smo nekad proizvodili: avione. A danas je uspjeh ako uspjemo prodati vrecu malina. Dokle su nas dovele nacionalisticke stranke.
Priznajte da ste inferiorni bijednici i tokmaci SDA b a l i đ a n i.
Šta će Galeb?! E kakve danas kafeze za koke nosilice proizvodi Soko!
Kao da si na autoshow dovezao stojadina.
kaze bio galeb g-2 i onda ni jedne slike aviona
Licno prisustvovao. Steta, lose vrijeme bilo..
Glavu gore ljudi, nasi inzinjeri su projektovali motor na F-35 a to je vrh aerospace-a danas. BiH ima nekoliko skolovanih pilota za F-16, jednog znam licno u Zenici. Mi imamo najbolje ljude ali politicki sistem je nasa rak rana. Jedino tu smo zaista zakazali kao nacija.
koji inžinjeri?
a u banjaluci je za vikend odrzano takmicenje modela na daljinsko upravljanje .... :D
@darkness11 što to negativan, istina je :D
"austrijske oružane snage"..... kako to šegastično zvuči
Sreća te se Bošnjci 92 godine rešiše ovog poroka pravljenja aviona i vratiše se svojoj Ajvatovici i ramazanu.
"Ukupno oko 50 aviona i do 200 drugih nacionalnih i međunarodnih letjelica učestvovalo je u programu"Što ti je Austrija,okupi srbe,hrvate,slovence i ostale NATO članice a oni fino neutralni i ne ebe ih ni ANP ni MAP ni ostale stvari