Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno da su Vučić i kompanija jači svake izbore. Pogledaj ti kakva skupina, odnosno čopor neadertalaca i seljačina čini opoziciju.
Kakav divljak
Bravo Obradovicu,najodvratniji kretenu,,,
U svemu ovom on se sjeti kanton Sarajevo ....
Pećinari...
Ćetnićka hajdućija
Obradović je veći fašista od Vučića.Ljotićevac po opredjeljenju.
Nefsi Haywani
Za vas su samo planine i koride
Wannabe sumalji.
Gospodin cojk ba manite ga se
Svi ste tu "cigani" i lopovi osim Jovanovica.
cedo je izlizana funjara.ne voli ga narod jer nam je 5,6g njegove vladavine jebalo majku.obradovic je nesporno patriota ali preradikalan.ovo se zove demokratija.svako ima pravo na slobodu govora pa i ova sacica iz dveri.sergej je objavio da ce izaci na izbore.pogazili su i to.znaci sergej ce biti poslanik.bice zanimljivo.porediti srb i bh.pa srb je u svakom pogledu ozbiljnija drzava a uhvatili smo ekonomski zalet.posle 15g propadanja sunce svice na horizontu.
Ne znam šta da kažem za čedu. Evidentno je da, se slizao sa vučičem a savjetnik člana predsjedništva BiH. Mene to brine jer koliko god bio drag sa izjavama prema ratu u bih ipak je čedo namazan.
Ne mogu oni bez Sarajeva ... ccc
Levati