Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"I ne kažite za one koji su na Allahovom putu poginuli: 'Mrtvi su!' Ne, oni su živi, ali vi to ne znate. " - Sura Al Bakara
Nema Boga osim Allaha i Muhamed alejhi selam je njegov rob i poslanik, mi smo njegova djeca i nema trajnog nestanka jer ovaj svijet je samo prolazan i ispit duše i srca, Allahu oprosti nam za šutnju i nemoć
amin
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ubijaju djecu od početka, a vide rat protiv Hamasa. Eto ko su Izrael i njihove pudlice Hrvatska, Mađarska, Austrija, Njemačka, SAD, V. Britanija - djecoubice. I danas će svaki švabo da kaže "neka je". Oni stida ni morala nemaju, ali doći će red i na njihovu djecu kako je krenulo.
Bošnjo prodaji šta imaš i šta nemaš, kupuj oružje, rat dolazi. Ubili su djecu političkom lideru jednog muslimanskog naroda i to na Bajram, a zapad se naslađuje. Spremite se i ne bojte se smrti :)
tebra moj izraelski zlocinci i nacisti su samo jaki na Palestinskim zenama i djeci sjeme im se zlocinacko zatrlo i onima koji ih podrzavaju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hamas je teroristička organizacija , što je očekivano
ljude kojima je draža smrt na Božijem putu od života na dunjaluku nikad neće moći poraziti.
Bumerang se vratio izgleda,jbg,upali ste na festival,i druge ste majke u crno zavili upravo vi.
Točno, sada kuhaju a kada su izraelskom djeci kasapili glave i prodavali ih na ulicama Gaze, sad se prave blesavi kao da je znaju kako je počeo sukob , upadom hamasa i iranske revolucionarne garde na Izraelsku zemlju i Izraelske civile.
Na Bajram mu ubiju djecu i unucad, civile, hinjski iz daljine.
Uzori. Allah ih pomogao.
Ovaj lik je milijarder. Vjerovatno ima 50 djece.
Te genocidne psine treba zbrisati sa lica zemlje Allah ih uništio amin cionistički psi majmuni prezreni
Hićo je bio u pravu.
Ovi Palestinci ujutru kad se probude sebi dženazu otklanjaju. Njima je njihova smrt i smrt njima najmilijih normalna stvar.
Laž i obmana i internet.
Kome je palo na pamet snimat i objavit reakciju na informaciju da su mu ubijena djeca? I to kao normalno..
Herojski narod.
Ovo ne može biti normalno, kakva vjera, kakvi bakrači i đinđuve, šta vam je narode?
Koja gromada od čovjeka..
GROMADA????? WTF, PA ČOVJEK PSIHOPAČINA TEŠKA!!!
samo ostro sa teroristima
Tako je! Smrt izraelskim teroristima, sloboda Palestini ✌️🇵🇸
tako je smrt cionacistickim teroristima sloboda Palestini 🇧🇦❤️🇵🇸