Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pukla jer je nisu oslovljavali sa "THEY" pa iz revolta dosla pucat po narodu. Ovakvih slucajeva ce bit sve vise jer nad Amerikancima ( doduse onim labilnim i neukim ) se provodi lobotomija većih razmjera putem liberalnih medija.
Transrodna u transu
Problem je veliki sto privatne skole ne zaposljavaju security police kao ostale opstine u regijonu Nashville. Tolike se pare zarade u privatnim skolama a security je skoro nikako.
Nije sigurno skroz svoja cim je transrodna osoba. Da bi to bio moras imati bas neke velike traume u zivotu...
Nije oruzje krivo... moze se neko zaletiti i vozilom u masu ljudi ... krivo je drustvo...
Da ima na fb prijatelja muslimana bila bi terorista
Mrvica brade joj je falila ili neka krpica preko kose da slučaj bude okarakterisan kao Terorizam al ovako… niko nikom ;)
Cim nema pasos i ne zove se Rahima ili Fatima nije teror 🤣🤣
Uglavnom nije terorista
Znaci celnici Nashville-a zabrane zamjenu spola sopstvenim gradjanima koji mozda cak i zele biti transrodni i onda se na kraju cude sto im neko izvrsi masakr. To je isto ko kada bi Francuska zabranila muslimanima post za vrijeme ramazana i
proslavu dva Bajrama a pola Francuza su muslimani
Igrice sa pucačinom su zlo.
Amerikenjske vrijednosti,koje i nama nameću.
Američka svakodnevnica..
sami ste pravili ove glupane pa eto vam sada plodova vaseg rada
Fortu prenijelo
A ja mislio da je terorizam ... valjda zbog imena nije.