Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan praznik!
Ja sam poslije Putina u velikoj dilemi oko nuklerki uopceno. Do prije par sedmica nisam drzao za moguce da ce putin praviti ratne zlocine, granatirati civile , djecu ..a djelovao kao smiren, sto rece Berlusconi. I vidi belaja sta je prouzrokovao a jos mozemo svasta ocekivati od botox heroja.
Pokušavaju ih spriječiti da proizvode energiju kako bi ih bacili na koljena i ucjenjivali, a plemeniti iranski narod decenijama odolijeva svim napadima. Čestitam.
Iran proizvodi i zeli nuklearnu energiju da koristi iskljucivo u mirnodopske svrhe. To jasno i glasno govori godinama a drugo je Izrael koji se tripuje da ce ga neko napasti.
Pa ako svi imaju nuklearno oružje što ne bi i oni... Izrael je u samom vrhu svijeta, po broju nuklearnih glava a tako mala država i onda popuju Iranu što želi da ima svoje...
Iran tjera svoje i niko ih ne moze sprijeciti u tome. Samo Boga moliti da ne dodje kakav ludjak na vlast.