Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Micku ! Znam da takvi ljudi, kao Micko ili Balasevic, postoje, i iz postovanja prema tim ljudima ne treba sve u isto kos trpati. Prilika da citiram Balasevica : \"Nemoj mrziti sve ljude, mrzi jednog po jednog.\" To su u stvari rijeci njegovog oca, ali tako istinite !
micko je pravi vijernik da su svi takvi ne bi bilo ovo što je bilo. da je rašo i ostala bagra vjerovala u ovo što pripovijeda pravoslavlje bojali bi se boga i ne bi radili to što su radili. ali oni nisu vjernici tako da vjeruju samo u sebe i ovaj svijet.to vam je isto sa ovim samoubicama u iraku da ja vidim koji će to pravi vijernik musliman dići ruku na sebe samog. sve je to mućka amerike i izraela
moj micko, pa kad tako dobro znaš šta je pravoslavlje KAKO MOŽEŠ DA SUDIŠ DRUGIMA!!! ko si ti pa \"znaš\" da je neko \"u ime pravoslavlja\" činio zlo??? i zar se može u ime pravoslavlja išta činiti? ali u ime te tvoje ideologije svakako može - to se već vidi!!!
Svakako da sam Srbin castan, posten i ponosan.Ovim mojim prekodrinskim cobanima smeta svaki istinski Srbin koji kaze istinu.U ime pravoslavlja ste cinili zverstva koja ce vam se obiti o glavu kad tad.Da vas vec podsetim sta je je u stvari pravoslavlje. Pravoslavlje je pravilno razumevanje umom, pravilno verovanje u srcu i pravilno ispovedanje jezikom svega onoga sto nam je sam Bog otkrio o sebi, o svetu i o coveku. Pravoslavlje je zivljenje istinskim vrlinskim zivotom zasnovanom na temelju Bozijih zapovesti, jer vera bez dela je mrtva, kako nas uci Sv. Jakov Apostol, a Gospod nas podseca da ce na Strasnom Sudu svaki covek dobiti po svojim delima. Zbog toga prava vera mora da se pokaze u nasim dobrim delima a dela da budu manifestacija nase prave vere.
možda je srbijanac pravoslavne vJEroispoviJEsti i hvala na komplimentu vidi se da si iz nebeskog naroda alajhimanet marvo
javna je tajna da je radovan, pored onog što je uradio drugima, više zla nanio srbima (krađa novca, opreme, nekažnjavanje lopova i ubica...) i prava je šteta što mu srbi nisu sudili i jebali i njega i familiju, posebno maloumnu sonju i drkadžiju sašu. ali ovo ne znači ma micko treba da se udvara muslimanima i priča gluposti u superlativima. a svakom slučaju, sud ljudski će reći svoje, a sud Božiji svoje kad dođe vrijeme. pa ko doživi.
MICKO NIJE SRBIN SRBIN STOKO NAIVNA
za JA bravo majjjjjstore
bojim se da micko neispadne izdajnik nebeskog naroda vuk dlaku mijenja ali ćud nikada nešto mu nevjerujem puno ali možda se ipak čuda dešavaju ili je čovjek u braku sa ženom iz kosmosa ipak se slažem sa onim sretan put ali ne u hag nego u potočare, višegrad, prijedor i da ga tamo dočekaju preživjeli logoraši ili majke koje su sve izgubile i za mila boga narode osvijesti se više
vox ne seri RS je Karadzicevo djelo i tek kad ona nestane onda ce i pravda biti zadovoljena. Sve dotle je nista
Sa ljudima kao sto je Micko ima nade sigurno. Hvala Micko! Bit ce ovdje zivota, lijepoga za nasu djecu, samo treba mracnjake ukloniti da ne truju narod. ZIVJELA BOSNA!!!!!
vox je stigao, oprez. bravo micko. i normalnim ljudima u srbiji je iskreno drago, procabrkajte malo po http://www.b92.net pa se uvjerite. cijelu noc sam proveo pred cnn-om, nisam mogao vjerovati ocima/usima. pa zar je ovo moguce!? zar je moguce da jos ima nade!?
Ljudi koji su vršili zločine u ratu,pokazalo se da poslije rata nisu živjeli od svog rada i znanja,nego su bili strah i trepet i u svom narodu.
sta je sad gdje je ta velika srbija jebla vam ona majku........jos dodika i mladica i to je to
ja sam se sva najezila kada sma procitala komentra od \"micka\"..hvala Bogu pa ima i takvih ljudi...pozz