Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da vidimo kojoj cete sad budali prodati pricu o dobrobiti vakcinisanja protiv novog soja.
ma nema efikasne vakcine za sars-cov2 jer se toliko brzo mijenja...
Zatvorit granice odmah. Raspisat tender za nabavku 1000 respiratora..na vrijeme da se malinari organizuju a ne na brzinu da kradu pare....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
niko vam vise ne vjeruje da se ebola pojavi raja vam ne bi vjerovala
Baci tu atomsku ,Putine...
Baci tu atomsku putine vise
Baci tu atomsku putine vise
Ih jesu poranili!!
putin je izmislio lijek za koronu preko noci.
Rusija je prvs na svijetu imala vakcinu protiv korone
Zbog čega klix.ba koji pratim otkako postoji - UVIJEK, ALI ZAISTA UVIJEK VIJESTI OBJAVI DVA DANA (KATKAD I VIŠE) SA ZAKAŠNJENJEM, A KOJE SAM PROČITAO VEĆ NA NEKOM DRUGOM SAJTU?
Da nisu rujani sta opet preko spijuna lansirali da sprijece Ukeajinu da oslobodi zemlju.Mrs u 3 pm i virus i vi sto objavljujete te lazi.U 3 pm idite.
Daj meni jednu duplu Astrazeneca i daj mi jedan Pfizer i daj njima sta ce 😂😂😂
Sjeme vam se zatelo dabogda
UKRAJINSKI RAT JE SPRIJEČIO NASTAVAK RIGIDNIH MJERA ZBOG KORONE (JER DA SU IH NASTAVILI PALE BI MNOGE VLADE). ALI SADA KAD JE RAT UŠAO U SVOJU RUTNISKU KOLOTEČINU, ZAŠTO NE NOVE MJERE I NOVA KONTROLA GLUPOG STANOVNIŠTVA. NAPROSTO JEDVA ČEKAM ONOG DR DRLJEVIĆA DA NAM ŠALJE NOVE ALARMANTNE PROGLASE AKO SE NE VAKCINIŠEMO.
Ostalo vakcina da ne propadnu.
Moguce je da su opet lagano poceli prskati, a takodje moguci scenario je da taj Eg na jesen navodno mutira(tj.pojacaju toksine) ili pak se desi ona teoreticarska da vaksirane 'hakiraju' i eto belaja. PS. cim to prati Szo i prenosi Cnn mora se biti na oprezu ;)
Ma mrs vise u PM
Izgleda uskoro kraj rata u Ukrajni vrše se pripreme za začerivanje novog straha među kosti
Цена природног гаса на холандској берзи ТТФ данас је нагло скочила за 30 одсто изнад 40 евра за мегават-сат, произилази из података ове берзе.