RobinMuud
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
15.01.2023.
Komentari
449
Komentari korisnika
Kakav je ovo majstor bio, steta sto nije napravio bolju karijeru, bilo ga je milina gledati. Meni uz Mersudina, Benku i Krleta nas najdrazi poslijeratni fudbaler.
Nesto nam se manijaci plaho sekiraju za nas. Rekao bi covjek da u najmanju ruku ove sezone igraju evropu, a ne da su haman zadnja 2-3 kola tek izborili opstanak u jednoj od najlosijih liga. Mrvicu podrska, da je prosla sezona bila postena mi bi se sa Zrinjskim i Velezom ganjali za prvo mjesto do samog kraja, ovako su nas ubili sudijskim lakrdijama, a Borcu nastimali titulu.
Kakav je ovo bio laf u svoje vrijeme, a sad ko da je sa Gorice
Joj Sejlica je ko med. Rado bi imao sa njom aferu
Sa sudjenjem koje Borac ima i Premijer Ligi BiH im i ne treba trener. Mogao bi ih i Sasa Matic voditi, opet bi osvojili titulu
e cuj kriv je Barcelona 😂
Ja kao neko ko je citav rat proveo u SA bi volio kad bi se novac ulagao u dvorane, stadione, bazene. Mi smo glavni grad koji nema Arene, Zetra i Skenderija propadaju, fudbalski klubovi nam moraju ici u druge gradove da igraju evropske utakmice. Manite mi se spomenika, vjerskih objekata i simbola
da grli kakvog frajera, LGBTQ+ bi to bilo normalno, al kad ti je kcerka u krilu i zagrlis je, to je aman zaman.
Nevjerovatno kako je ovaj dogadjaj slabo medijski propracen. Ipak je u pitanju EP u mini nogometu koje se organizuje kod nas, a i mi smo ucesnici, evo npr. na klix-u jedan clanak u 4 dana, dok Djokovic svaki dan po 2-3 clanka.
ma sta kaaazes?