Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počeli su dijeliti tuđe kao što rade svugdje po svijetu
Rusi trenutno drže pod okupacijom 18% Ukrajine i to zajedno sa Krimom, Donjeckom i Luhanskom (okupirani 2014. godine) Tako da KLIX prenosi podmetnute tekstove kreirane u Rusiji.
Jadan je narod koji vjeruje SAD i GB. Oni su osovina zla u svijetu. 😔
Pa i Srbi kad bi ih sad pitao kako to da imaju pola države njih trećina, počeli bi ti priču od prije 100 godina kako je bilo sve njihovo. Ne može se sa chetnikom pregovarati, samo vojni poraz
Amerikanci strucnjaci u dijeljenju tudjeg
Bolje umrijeti nego pristati na bilo kakvu kapitulaciju
Umres za rasturenu zemlju , budala bi umrla za sta ? Komadic zemlje , odes ko izbjeglica u eu budes na kraju gospodin . U eu ti sve omoguce kao izbjeglici , skola ,posao sve .
Mozda bi rađe prihvatili 20% teritorije Amerike, lahko je tuđim gloginje mlatiti.
Kao što su 49% BiH dali Srbiji.
Posteno.Nek zadrze Krim i prekidaj rat.
U prevodu rusi dobili rat
U prevodu,Rusi se povlace i vracaju na stanje gdje su bili i pocetka rata.Na Krim.Znaci izgubili su rat 😊
Ko danas vjeruje njemackim politicarima?
20% okupirane teritorije a ne cijele zemlje. Klix uozbilji se
samo parcat, dijelit, u bosni isto napravili
Istina je da su Nijemci na strani Rusa, da nisu htjeli isporucit Leoparde, da se drze politike kao sto su to radili i u Bosni, puno oruzja znaci puno rata. Ali kada su Poljaci rekli da ce dati svoje Leoparde Ukrajini, onda su skocili i Njemci i zato Scholz prije 2 dana izjavljuje da se Evropa treba reorganizirati.
Sve das za drzavu,ostanes sakat,na kraju je podjele drugi kako oni hoce,ispanes budala,nedobijes ni boracki dodatak,matere vam se naje.em,to ceka i Ukraince,Ameri ti kroje sudbinu,a ti gines.
Nek te drzave daju 20% amerike meksiku
Kad ih mexico napadne..i bude jaci od njih, sigurno ce dati
U prevodu, ponudili su im Dayton kakav je i kod nas samo da ne ratuju ali ovi su vidjeli kako teče med i mlijeko u Bosni pa su ga odbili
Sto nisu ponudili kaliforniju mozda bi pristali