Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sistem - iseljavaj sve oko sebe…puni sebi radnu snagu..sposobne i skolovane ljude… ostavi ostatak svijeta praznim i ne dobrim za zivot… idi u tu zenlju kupi sve jeftino od korumpirani politacara… rece mi jednom jedan svedan ovo je sistem europske unije … kaze covjek je kao drvo… kaze netko te u Bosni posadi, zalijeva i kada narastes dode njemac i usijece te i koristi… dobije gotov prozvod..
ako ima 50 miliona pravih nijemaca dobro je
Imaju oni toliko stanovnistva, ali nemaju toliko drzavljana klixe, sa njemackim pasosem. Ti ljudi, izbjeglice i migranti su obicna radna snaga koja nemoze da glasa na izborima, niti da utice nesto na njemacku, jer nemaju drzavljanstvo.
Tako je to kad ti bog oduzme pamet,umjesto da imas svoju uvozis tudju djecu
Njemacka unistava istocnu evropu i balkan, isto su radili u drugom svjetskom ratu samo sad izvlace mladost drugim metodama.
Njemacki kapitalisti uvozom mlade radne snage zele da obezbijede neprirodan ekonomski rast i povecanje svoga bogastva. Uvozna radna snaga hrani svabe....
Nema vise vrijednih Nijemaca, nema više tehnološke prednosti, nema više jeftinog ruskog gasa... Tek će ovo da se obije o glavu, vidjet ćete za 10-15 godina na šta će da liči Njemačka
On sjedi u Argentini i zadovoljno se smjeska
pratite i podrzavajte youtube kanal irfan peci i ost. da se zaustavi unistavanje zadnji funkcionisani drzava u evropi austrija i njemacki !
Imal iko od bosanaca da zivi u kvartu sa kulturnim njemcima ili ste svi po getoima sa pakistancima, albaner brudama i ostalim narkosima?
Kao prvo ne postoji nikakav geto u Njemackoj ne dozvoli da ti mediji stvaraju losu sliku. Nasi ljudi idu gore da zive NORMALNIM zivotom a ne da se obogate, idu da rade zarade ustede i potrose, nikakav luksuz, ne idu gore da se bave kriminalom...
I porast kriminala, zahvaljujući istim
Islam je jedini spas za Njemacku ! ! ! ! ! !
Od toga pravih švaba špice 50 000 000
Stanovnistvo stari, od ova 84 miliona 22% stanovnistva ima vise od 65 godina, a samo 10% su mladi od 15-24 godine. Procjene su da ce 2050 trecina biti preko 65.
2 miliona Turaka u Njemačkoj trenutno. Tako se računa i to su oni koji nemaju državljanstvo. Ostalih *?. računaju se kao Švabe jer imaju papire sad je samo pitanje dal postoji Turčin koji provede par godina u Njemačkoja da ne iščupa državljanstvo 5-10-15 miliona uz dječije doplatke socijalno za 20 godina većina.
Sa 80 miliona je krenula " BARBAROSA " !!!
Sjedi jedan! Operacija Barbarossa je bila najveća invazija u istoriji ratovanja. Uključivala je preko 4 miliona vojnika iz Njemačke, Italije, Mađarske, Rumunije, Finske, Hrvatske i drugih saveznika. Ova vojska je bila podeljena u tri glavne grupe, sa ciljem da zauzmu različite delove Sovjetskog Saveza.
sad ce nasi glupsoni i neznalice reci: dosli po socijalu a ne znaju da ih gone ko bog maglu za tu socijalu. Bolje biti u grobu nego na njijovoj socijalnoj pomoci. dakle Narodni MIT: migranti sisaju socijalu. Istina: Sistem sisa njih i to ih dobro jebu. Od diskriminacije i rasizma pa nadalje.