Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUJO JE LAF,NIJE ON NA SEJTANSKOM PUTU,ON JE CAR
Čuj \"gospodarska\" kriza! O, kretena, majku im. Od kada smo to s privredne krize prešli na \"gospodarsku\"?. Odakle ste ovo kopirali? Pincom.info ili index.he (koji je još u banani)? Kreteni.
Promjena je to sto većinu više neće činiti tzv \"Velika koalcicija\" koju su sačinjavali SPD i CDU/CSU, nego sada Merkel može sama sa starim partneriam Liberalima (FDP) sama napraviti vladu bez njih. To je promjena.
nemoj tako Mujo, pa od koga drugog ces iskamcit donaciju
komunjare dozivjele najveci poraz u istoriji
kakve promjene ako Merkelova ostaje na vlastii??? Svaka cast sa-x! Zar je tesko mozak koristiti, barem malo?
pa zar nije i dosada bio CDU na vlasti? Liberali se šlepaju uz njih, oni imaju svega par procenata, pa služe kao jezičak na vagi, isto kao što je to često sa zelenim i SPD.. Tu je i CSU u Bajernu, tamo je ova partija neprikosnovena, kao npr, SNSD u BL, ali ne i u Doboju ili Bijeljini.
mujo je budala, mujo je budala..... kakve veze ima što je Krišćanska stranka pobjedila, jel to imaš fobiju od Krišćana..... matere mi sve sotonisti oko mene.... mujo na šejtanskom si putu konju jedan....
na celu fdp-a je homoseksualac jako \"hricsanski\" zaista ;)
Vidi vidi kako radikalni krscani dolaze na vlast i kako hoce da Njemacku pretovre u krscansku. Pravi teroristi.