Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ozbiljna drzava. Stide se svojih zlocina i sudi pripadnicima svog naroda zbogzlocina kjje su cinili, za razliku od nekih drugih naroda..
Ubiše se od stida, i sude 100godišnjacima koji i sami jedva čekaju da umru
Aha stide se, i obozavaju strance....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je država, a ne ova smijurija od BiH. Svaki žločinac nas jebe.
Mislis svaki okupator? A ne, pa vi volite Hokupatore, zivite za to da im sluzite.. inace svi ste bili u SS jedinicama, u Handzaru, u Ustasama. Najveci koljaci u Jasenovcu su bili Muslimani, dzaba ste promjenili ime u Bosnjoooci. Zaboravili ste Prebilovce, Koricku jamu, stari Brod. Zaboravili ste vjesanje Srba po Sarajevu. Zaboravili ste da je 90% bascarsije bilo u vlasnistvu Srba
Smail....pa da nešto tačno reče, kao na primjer koja je prva judenfrei država u Evropi, šta je radilo 5 miliona Srba u Hitlerovom zagrljaju čitav rat, što makar ne uništite dokumente i izvještaje chetnika o pokolju muslimana tokom 2.s.r, ili bar ubistvima Srba koji nisu htjeli sa chetnicima ?ko je najviše predavao Srbe u Jasenovac?ko je probrao one što streljaše svabe u Kragujevcu, ko pobi 95% jevrje Srbiju u dušegupkama itd itd ?? 😎
Covjek jedva ceka da umre, ovi nasli da mu sude
Mnogi strazari su jednostavno bili prisiljeni da rade taj posao. John Demjanjuk je bio ratni zarobljenik kojeg su njemci obucili i postavili kao strazara. Ovim strazarima se tereti da su pocinili "accessory to murder" tj. "pomagali" bez da su pokusali sprijeciti ili obavijestiti nadlezne organe. Neki su jednostavno prisilno postavljeni na te pozicije i u suprotnom bi bi oni i njihove porodice bile smaknute.
Kod nas komšije takvima dižu spomenike, nazivaju škole po njima, negiraju da su zločinci, slave ih kao Eroje i kad im to zabraniš fol se uvrijede !😎
To je PRAVNA DRŽAVA.....KAD TAD!!!! MILEEEEE....KAD TAD!!!
Zato je Njemačka Njemačka. Bez reda i rada nema napretka ni za kog u bilo kojoj zemlji. Civilizacijsko dostignuće i standard koje je Njemačka dostigla i jeste ono što naše ljude tamo privlači.
Nema labavo sa ratnim zločincima
Učite se Srbi kako se civilizovan „svet“ ponaša!
Kod nas takvim podižu spomenike i veličaju ih, a kad im kažete da to nije uredu onda hoće da zarate.
U Bosni ima stotine Srba ucesnika u genocidu koji su nazalost jos na slobodi.
Bolje da su njega poslali u Bosnu kao visokog predstavnika 🤷‍♂️
tako to radi prava država !
Tako je i Artuković sa jednom nogom u grobu došao da umre gdje se i rodio, a ovaj 100godišanjak neće na suđenju znati o čemu pričaju. Teška demagogija
pravda je spora ali stize
Zato ćete i postati uskoro Palestina, Pakistan i sl. Čuvajte i postujte svoje, historiju i ljude, zahvaljujuci kojima ste danas to što jeste..
Da je ovaj slučajno Srbin dobio bi po mural u svakom gradu gdje su većina, slavio bi se kao heroj, postao svetac SPC i po njemu bi nazvali neki sokak. Ako bi neki Jevrej rekao nešto protiv njega, odmah bi mu složili kontru: a vaš Šaron, Natanjahu i ostali nedokazani zločinci??? E tako oni funkcionišu a crkva ih podržava.