Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bio ofsajd
Ova plemena zarqcena u nigeriji,su slicna plemenima nasim,ratuju za rqd slicnih rqloga i ciljeva
Srbi vs Bosnjaci demografija: Bosanski Brod ima 15.720 stanovnika, Donji Vakuf 13.985. U 2015 godini u Brodu se rodilo 89, a u Vakufu 128 djece. U 2016. godini u Brodu se rodilo 110, a u Vakufu 161, u 2017. godini u Brodu se rodilo 98, a u Vakufu 170, u 2018. godini se u Brodu rodilo 101, a Vakufu 142. Donji Vakuf ima gotovo 2.000 stanovnika manje, a ima daleko veci broj zivorodjene djece.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ja sam za gradjansku Nigeriju ☮️
@BeetlejuiceSDA treba im Susjedića poslat, on bi tamo bio Švica 100%
StarM0N ja bi im poslo dolje onog brnoCZ
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@BosnjackaPesnica pa sta hoces da kazes? Opste je Poznato da se muslimani ne samo vi poturad vec opcenito muslimani u svijetu kote ko pacovi. Zene radjaju jedno dijete na drugo i posle to niko ni ne odgaja ni nista vec lutaju ulicama i bave se kriminalom, to ti je muslimanski zivot u evropi.
Vidi ovih Nigerijaca koljača, braca inace u dobrih bošnjanina..
Problem s nigerijom i opcenito africkim drzavama je taj sto ne samo da su prepune ljudi nevjerojatno niske inteligencije, nego sto stancaju djecu koju ne mogu prehraniti. Afrika je u doba staljinove smrti imala br stanovnika kao sssr. Danas ih je preko milijardu. I svi zive u umjetnim neetnickim drzavama. Treba uvesti kolonijalnu upravu.
Problem je u tome sto kolonijalizam nikada nije ni prestao. Sva bogatstva Afrike su u rukama zapadnih kompanija. Afrikanci od toga nemaju nikakve koristi. Zivio sam u Africi, tako da sam se i sam uvjerio. Obicni afrikanac sklapa, kraj sa krajem dok se njihovi politicari kupaju u bogastvu. Na kraju krajeva, nista drugacije nije ni kod nas u BiH.
Zvaničan stav bošnjaka bi glasio da je Nigerija agresor, fašistička zemlja jer se jelte brani od neprijatelja kako terorističkih tako separatističkih. Al dobro, otom potom.
Oni se posvađali i tuku se a Bosnu su napali SH agresori.
Cuj etnickih podjela?Gdje to ima jos?
Gdje je religija tu su i ratovi
Iz koje igrice je ova gore slika?
U nigeriji katolicka crkva nagovori ljude da donesu imovinu npr tv u crkvi kao prilog
Dok su rekli "Biafrans + Taiwan = great people", to je ok. Da su rekli - "Biafrans + Republika Srpska = great people", rekao bih im da su fuj.
AQmega na aparatima.
Republika Srpska = Bijafra 😆
sta vjere uradise covjecanstvu ali sam covjek je takav da mu radi masta bujna pa je tako izmislio i vjere
Novo igralište za svjetske moćnike koji iz pozadine po ko zna koji put izazivaju sukobe u resursima prebogatoj zemlji.
E moje budale.