Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha jest katastrofa iako smo euro skeptik, medutim zajebali ste jer ste imali povlasten polozaj u eu
EU je veća katastrofa pogledajte švicarsku zašto nije u EU
I kad mi teoretičari zavjere kažu kako će se EU raspasti .
Stvar je u tome sto globalisti zele sto vise novca rasporediti na manje dzepova a onda te novce ulagati u ratove koji ce im ih jos vise puniti. Da lakse objasnim to je slicno kao kod nas kad uvedu akcize na benzin, duvan i alkohol pa umjesto u puteve i zdravsto te pare uloze u svoje plate.
Glaj' traktora klima, grijanje u sjedištima, start stop sistem, senzori naprijed nazad izmedju ostalog i dosta opreme nema šta
Ne znam da je li Klix u toku... Zemljoradnici strajkuju sirom EU radi ugovora o slobodnoj trgovini sa Kenijom, Ukrajinom, Australijom.. . Koji nemaju nikakvih standarda u proizvodnji, i puno su jeftiniji, dok EU poljoprivrednici imaju mali milion nebuloznih normi i obaveza. Preko ove EU Gil Bejts zeli nametnuti ,,svoju,, vjestacku, insekt, isprintanu hranu. Te nametima i zaduzenjima oteti zemljiste Evropskim poljoprivrednicima te oteti Evropi prehrambenu nezavisnost.
Brexit je super. Ne vidéos nijednu EU zastavu u koloni traktora.
😂😂😂
Pretpostavljam da ih je većina glasala za isti, jerbo gdje ćeš više naći "Bring Britain back to British" nego kod ruralaca.
Morate ispunit uslove za pregovore za EU, bolji smo od vas🤣🤣🤣
Neka vide kako je to Trojka riješila 🤣🤣🤣