Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govno treba ukloniti s lica planete..
Izrael se namjerno povukao 2005 iz Pojasa Gaze kako bi je onda kad se vrati ujedno i etnički očistio. Naime uz samu obalu Pojasa Gaze nalaze se velika nalazišta prirodnog gasa (Hrv: Plina) to je cilj da se uzmu nalazišta vrjedna nekoliko desetina milijardi dolara.
poniŝtava se odluka od 1948.
Kako milijarda muslimsna gleda sta šačica ćofuta radi palestincima?
Fali mu nazi zastava sa desne strane.
Hamasu je najbolje rjeaenje da polozi oruzje i da spasi sto se spasit moze. Nemaju, niti su ikad imali sanse protiv Izraela. za svo razaranje u Gazi palestinci sada krive Hamas jer su morali znati sta ce se desiti. Palestinci mogu samo pregovorima nesto postici i pregovorima su i postigli za vrijeme J.Arafata.
Seru pa ližu. Takvi su genocidaši. S njima nema sporazuma.
Nema teorije.
Za Izrael ni do sada nisu važili nikakvi sporazumi. Mislim da je Egipat prije početka najnovijeg genocida trebao zauzeti granicu s Gazom
Blizi se kraj teroristickoj organizaciji zvanoj izrael...
Ti si slijep izgleda 🙄
OVO GOVNO OVOG MONSTRUMA TREBA HITNO LIKVIDKRATI KOLIKO MILIONA UPLATE SE CEKA DESIĆE SE DA GA UBIJU NJEGOVI SPREMA MU SE ATENTAT A BICE UBIJEN USKORO..
Svaki human,pravedan stanovnik planete Zemlje, mora generalno bojkotovati sve što je vezano za izraelski cionizam.
Zavadi pa vladaj, dok ljudi ginu i sa jedne i sa druge strane. Dabogda ti se 100x vratilo za svu nesrecu sto si napravio!
Fašista Ponaśanje kao Fuhrer u WWII 😡
Mamu vam č i f u t s k u sta im muslimanske zemlje dozvolile...
Nije ovo samo rat i etnicko ciscenje Gaze ovdje se provocira citav Arapski svjet zato onaj Americki senilko trazi podrsku ostali vojni sila da se udruze . Kina. Australija ,Spanija su odbile saradnju . Na kraju ce Izrajel ostati sam ito bez Americke pomoci . tada ce se suditi Genocidasima .
Ako Sud u Hagu ima ikakvog smisla uhvatiće tebe
me mogu im nista jer Palestinka rodi 5 djece
Teletabis, i tebi će biti presuđeno.