Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta on ima da obecava??? Nije njegovo vlasnistvo Al aksa???
nije ali u sustini jeste. oni odluce ko moze uci i ko ne. Isto kao sto otmu kucu nekome koje gadja kamenjom izraelskog vojnika tako i odluce ko moze uci na Mount Temple i ko ne.
MRŠ zlotvoru!!!
Bjednik, uspaničio se. Valjda bjeda zna šta znači PRVA KIBLA za one koji se smatraju MUSLIMANIMA!
Uzasna i deprimirajjuca informacija da on dozvoljava.
Na brdu hrama se uskoro planira izgradnja jedne bogomolje pod krilaticom da pripada svim religijama i ljudima.
J.bo ti svu svoju familiju ako bogda
Zasto novinari nikada da nauce da ramazan nije jedan od svetih mjeseci,a ima i puno muslimana koji to ne znaju.To je mjesec posta,mjesec Alahobe milosti u kojem je stigla objava ali nije sveti mjesec naucite vec jednom
Sjecam se ja jos Ramazana od prosle godine kad ste kao bestije ulazili u Al-Aqsu, maltretirali i tukli vjernike... Boga molim da ove i svih drugih godina bude drugacije.....
Munafici/licemjeri
montrume, sta si do sad uradio - treba te patit i silovat do smrti!
barem ovaj je studirao u MIT, govori perfektno engleski. Radio u Boston Consulting Group. Ti ni ne znas ni sta je ni MIT ni BCG. Nista gori nije od tebi omiljenog Erde - isto Erdo radi Kurdima.