Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su isti. Za njih su Paleestinci neprijatelji I non stop su u ratu. A ubiti neprijatelja je legitiman cin I tako peru savjest.Zalosno u sta su se pretvorili, da rade drugima ono sto su prije 70 godina njima.
Ovaj je kao Dodick. Svi znaju da je za zatvora, da nikad više ne vidi sunca ni mjeseca ali nađe način da se vrati i to uvijek na krilima mržnje. Mržnja je jedna od najjačih emocija i pravi alat za manipulaciju. Nerode, glup li si, na svim meridijanima...
Znači li to da će israelci prestati protjerati Palestince?
Putinokio
Viva Palestina!!!! Kad zrtva postane zlocinac.... Palestincima se pravi najveca npravda na svijetu..... Ima mjesta za sve...
Eto zlocinaca raduju se ponovo vlasti!
Za njega je Milošević humanista.
Privremeni cionistički režima u Pestini ce nestati aBd vrlo brzo samo je pitanje vremea. Puno cini nepravde. Vlast opstaje sa nevjerstvom ali NE opstaje sa nepravdom.
Novi/stari problem za Palestinu.
Kad se Bibi vrati mozemo ocekivat jos brutalnije napade na Palestince
Pala vlada
Opet unazad
Cionist ogavni