Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razumem da ovo pisu desnicarski \"krugovi\". Ali ovakvu politiku su Slobini upotrebljavali. Zavrtali ruku svim prijateljima a ne prijatelje sarmirali i prezentovali kao prijatelje. \"Prijatelji\" nas kupili.
@... \"cosby show\" :)))))))))))))))) ova tu je dobra tockice...
yeaa CHANGE, sto mrtvih civila juče u Afganistanu Change, napadi avionima bez pilota u Pakistanu CHANGE, NAT0 igrice na ruskom dvorištu CHANGE, nema para da se zatvori Guantanamo Yes we can, trilioni dolara bankarima CHANGE,....
Christian Science Monitor... vrlo objektivno. Glupost je da ja od ovog uopste postao clanak. 30% Amerike mrzi Obamu da li zbog politickog opredijeljenja ili iz rasistickih predrasuda. Clanci kao ovaj su napisani za njih.
Desničarski ili ljevičarski - svejedno - svima im je jedna stvar u glavi : NOVAC
Vas dvojica idiota bista trebali prvo procitati koji mediji pisu ( mediji koji su desnicarski)
Glupi niger,smijesna lutka.
cosby show