Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj koji se malo vise zainteresovao, procitao pojedine dokumente i malo ukljucio mozak i istrazio (sto je za prosjecnog Bosnju vrlo tesko jer im je prece sta su danas radili Bakir i Sebija) saznao je da se apsolutno sve desava po planu. Kao da je neko bio u buducnosti i govori nam sta ce biti. Nazalost nimalo dobre vijesti. Tajna drustva su sve desetinama godina sve predvidjeli i nemoguce je nesto poduzeti.
Mirno spavajte, od nuklearnog rata nema nista. Bilo bi ga sigurno da se svijetski mocnici ne boje za svoje guzice.sjeverna koreja ima nuklearno oruzje i niko nesmi ni pomisliti da je napadne
NATO mora imati odgovor na sve velikoseljačke prijetnje iz Moskve.
Pa lijepo kazu -u slucaju napada. Zasto se rusi nerviraju,ako imaju miroljubive namjere?
Mi.smo ove tenzije doktorirali.
U Moskvi baš i nisu zadovoljni količinom teritorije koju su uzeli Ukrajini. Treba im još kažu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ta operacija se zove ugaseno svjetlo na planeti zemlji