Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teško se onom,koga budete vi branili!
Turska i Rusija se samo smiju sa strane, ovo je mozda i poziv Rusije da se posalju trupe (Isplanirano), da ih Rusi sravne sa zemljom..... Turci su Rusima mozda i najveci saveznici, jestel udure?
pa dobro hercegovac vas cijeli svijet zove genocidasima i masovnim ubicama a vi sami sebe 'erojima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Teško da u ove NATO priče više iko vjeruje.
Jbg, vama je politika na nivou Crvenkapice. Lovac dobar, vuk loš. Kamo sreće da su stvari tako jednostavne.
Teško da tebe iko može prosvijetliti.
Štali se sad krije za brijegom sta sad muckate majku vam svi jedni protiv drugih a svi opet u istu tikvu pisaju. Opet mi obicni narod cemo bit jebani ko i do sad. Svud ce zakuhat u svijetu sto znaci treci svjetski rat a onda ce tek da nas zajasu ovi sa Novim Svjetskim Poredkom bit cemo ponovo robovi.
Natu bi bolje bilo da svoju energiju usmejri protiv isila, a ne protiv Rusije. Prdonje, bore se 3 godine protiv isila, a nisu nista uradili, zato su Rusi morali doci.
Turska je diler isilove nafte.
Ovi su još uvjek u šoku.
Turska mora biti jako pametna.Sve se vrti oko toga da se turska rasturi.Mislim da je Erdogan dosta naivan i da ne vidi u Americi neprijatelja.Ameriku boli ona stvar za vlastiti narod a kamoli za turke ili sirijce.Njima je glavni cilj sto vise muslimanske prolivene krvi isto kao i Rusiji.
Samo nas vi nemojte braniti. Turska je dovoljno jaka da se brani i to je presudno.
Jao kad od muve počnu da prave slona.... Prokleta, smarajuća američka propagandna mašinerija..
Bas vala. Sta isil radi vec godinama i nista im ne mogu, a ovamo ruski avion preleti par puta i odmah uzbuna.
Ma šuplja priča..
to ona, ako vas napadnu mi cemo vas braniti ...eheheh.... turska se može i sama braniti a rusija nikad tursku ne bi napala niti smije, a u suštini ovo mi više lici na zavadi pa vladaj ... samo budala bi pustila da je oni brane...
Nemojte vi svi skupa u Turskoj napraviti kakav nered, a ostalo će se nekako i riješiti.
Hajde vise zakuhajte da nam svima bude veselo. Samo nesto lajete.
Tebi ako je do kuhanja skupi istomišljenike i poubijajte se na kakvoj poljani, samo gledajte da koja nedužna životinja ne nastrada.
kažem ja ... biće ko u vicu ... "nemoj me mujo više branit"
koje preseravanje neće Turskoj faljiti dljaka s gloove
ne znam zašto se turci ne sklope sa Rusijom . evropa ih već 30 godina drži na liniji.
Pa dobro turska i jeste nato clanica
Intetvencija Rusije se ne uklapa u planove zapadnih stakora koji su jos davno naumili svrgnuti Asada i tako jeftino pokupiti Sirijske resurse.
šta bi ti,da rusija pokupi sirijske resurse?
Kakve veze imam ja sa Sirijskim resursima? Ali bi volio da ostanu njihovi, Sirijski.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)