Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kenja mi se vise od ovih raspalih diktatora, velikih carstava, sovjetskih saveza, velikih srbija, Lenjina, Lazara, odakle vise u 2022 godini isplivavaju ovakve psihopate. Alo deda 70 ti je godina, idi pecaj na Volgu, glumi deda mraza unucima, se nosis u tri piyde materine, sad se nasao igrat rata s jednom nogom u grobu !!
Nek Putin obuče one patike porijeklom iz BiH.
Pa nije normalno yebo majku, da danas u tako savremenom dobu neko puca ciljano na nekog zbog sirenja teritorije ili bilo cega drugog. To samo jos kod ovih raspalih Rusa i Srba postoji. Ionako zauzeli pola planeta i opet im malo i ono sto pola zjapi prazno i nenaseljeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Nato spava. Agresor prijeti cijeloj evropi Finskoj, Svrdskoj, Gruziji. Agresor nepravdu, ubijanje, zlocine u srcu evrope cini. Izvrisite Rusiju sa globusa jedino posteno rjesenje
Svi oni koji su mislili praviti invaziju ili otcijepljenja na tlu evropske unije su se dobro zamislili nakon navedenih sankcija. Rusija koliko god bila jaka past će na koljena nakon svih sankcija, zamislite šta bi sankcije uradile manjoj državi koja nije blizu granice prijateljske države koja bi joj pomagala?
Sprzo, vrli fajter i analiticar...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
7 hiljada vojnika hahahahahaha 100 hiljada brani ukrainu bezuspjesno a ovi spremili 7 hijada hahahaha
nacajace snage na svjetu 13 Turska, 12 Egipat, 11 Italija, 10 Brazil, 9 Pakistan, 8 Velka Britanija, 7 Francuska , 6 Juzna Korea, 5 Japan, 4 India, 3 Kina, 2 Russia, 1 SAD-Amerika!
Ma porokajte se više. Aktivirajte te nuklearke i šta? Šta imamo više živit. Jebene budale
Rusija ima svoju a2ad zonu(Istocna Evropa,sve do Berlina),i ako bilo koja sila krene da mobilise kritican broj trupa ili ofanzivne raketne sisteme u toj zoni ide preventivni nuklearni udar,za sada ameri salju svega par hiljada ljudi,ali ako preteraju😂😂😂
Nemoj samo da se Nijemci probude , Mogli bi zakucat na vrata Kremlja . Al ovaj puta ih niko nece sprijecavati . Pa da vidi rujo kako Njemacka masina melje .
Kina smrdi skroz, rusi nisu ovako naivni nemoguce.
A SAD mirisu ...? Oni kad uvode "demokratiju "po cijelom svijetu to je uredu.
pada Rusija al mi Kina sumljiva skroz, nebi Rusi krenuli ovako naivno
nato je synonym za SAD,medjutim nato samo napada kada procjene da imaju male gubitke na zemlje bez PVO, ako napadnu u pjesadiji ce biti makedonci i hrvati.
ako je muamer gadafi bio diktator, sta je ovo? ako je amerika napala libiju da oslobodi od diktatorstva zasto to ne demonstrira i na rusiji? ista stvar i sa sirijom...
potpisujem sto posto i samo bi dodao da gdje su god isli sami uvjek su ga popusili...
lagano uklizavamo u rato!
Snage za odgovor koje ne smiju djelovati
Nije LAVOV nego LJVIV, lavov je po ruski a tamo ne žive rusi nego ukrajinci Galicijani i oni svoj grad zovu Ljviv.
Koga briga? Svaki narod ima svoja imena za različita mjesta, ne glumi tu nekog znalca. Ljudi umiru, kao da je bitno kako se mjesto zove.
Medju njima je 10 domobrana iz Hrvatske, Zoka odobrio :).
Na RTRS-u, dok u Kijevu stradaju civili, krezavi emituju dokumentarac o Putinu. Go.na ostaju go.na...
Nijedan od njih nije usao u Ukrajinu, kao da ih nisu ni poslali.
hebat ce im amerika m...u