Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Sarajevo to trpio "1425" dana. Da se ne zaboravi!
ma samo neka prikupljaju dokaze, i neka ne formiraju tim stručnih ljudi po preporuci Izetbegovića, pa će naplatiti od Rusije za sve, za razliku što mi nismo od Srbije.
Meni nije jasna poenta ovog članka. Možda je novinar kontekst u prevodu izgubio. Veliki rovovi oszali od vojske. Odatle su komandovali. Veliko je sve, pa liči na srednji vijek. Ja, i?
Idioti
Ovo je dobra prica za neku seriju .. onako nadri ...psiho..fantasy.. Ja treba ovo i smisliti...
I zamisli koja budala možeš biti vojnik takve vojske kojoj si bitan ko lanjski snijeg.
https://youtu.be/LTDWuZXnv_Q 🤔
Evo rupa dje su se Rusi prcili
vojni kamp je legitimna vojna meta
Hvala Aliji i bosankoj armiji što poraziše chrtnike i ustaše
Ovi Ukrajinci su gori od Bošnjaka, sami sebe terorišu, sami sebe granatiraju, sami sebe ubijaju, samo da bi Ruse ocrnili. Sve što su radili sebi, zapravo su bili spremni da rade Rusima. E pa neće da može! (Sarkazam, za one koji ne shvataju)
Ovaj rat da nam bude svima lekcija. Civili su kolaterala, a nek se svako od nas pomisli na svoju pororodicu.
ruski fasisti
Jad i čemer.
Zali boze Ukrainske vojske,bore se i protiv svojih civila i agresorske ruske vojske..
Poslije pada berlinskog zida, kada su se Rusi povukli iz Istocne Njemacke,Kremlj je 4 000 vagona oruzja poslao Srbiji.Zlocinacki velikosrpski i proruski Milosevicev rezim je to oruzje iskoristio da vodi svoje “balkanske ratove”,u kojima su pocinili brojne ratne zlocine i genocid.
Baš 4000? Ne 3000 ili 10,000? Ajde, kao da je JNA trebalo oružja. Razoružali su TO Hrvatske (a valjda i Bosne), ne treba ti ništa više od nekoliko aviona i tenkova da napraviš kaos kod protivnika koji nema ništa.
@didjeridu..nije poenta u broju vagona s oruzjem.Poenta je - dokaz da je Kremlj podrzavao Milosevica i da je Rusija saucesnik u svim zlocinima koje je on pocinio.
cijevno topništvo!?
Meni nikako nije jasno da nato nije uveo zonu zabrane leta protiv realno smiješne Ruske armije. Poljska bi se realno prošetala do Moskve, ako je samo pola talno od onoga što piše CNN armija bIh je daleko ozbiljnija od Ruske
Pa već dva mjeseca ti tupe da to znači direktan NATO sukob s Rusijom. Proglasiš zonu zabrane, a doleti ruski avion. Moraš ga oboriti, i eto ti treći svjetski rat. Da nema nukelarno oružje, Amerika bi bez NATO-a pomela Rusiju, sada kada vidimo koliko su neorganizirani i slabi. Samo tuci izdaleka s raketama i uništi PZO, a onda nastaviš sa avionima. Predaja u 2 tjedna.
Nikad nisam čuo ništa strašnije, bili su u toj šumi i kovali planove strašno
"Na mjestu događaja također je otkriven ruski priručnik za maskiranje i prikrivanje, zajedno s odjećom i obućom." Sa odjecom i obucom? Jeza.
Hahahahahhaha, živ se isprepadah.