Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li neko je li BiH napustila sporazum?
Ravnoteža straha održava mir...da nije toga već bi jedna strana opalila atomske .
nisu nikad ni prestajali ni jedni ni drugi,jer to je jedini nacin da vladaju svijetom,zato drugima zabranjuju da to rade,jer onda oni ne mogu drkat kako oni hoce,na kraju ce okrivit muslimane za povecanje nuklearnog oruzja!
Kad nepismene budale zajasu na vlast sami sebi namaknu omcu na vrat. Jedna od prvih stvari koje ce smjena Trumpa i Putina da uradi je ponovno uspostavljanje starih sporazuma. Potpisu papir pa pravo u Oslo po Nobelovu nagradu za mir. Nikad lakse dobijene nagrade. Pola miliona eura u padze Ameru, pola Rusu. Jer su Tupko i Putko bili jadni debili.
Trump se nikada ne može mjeriti sa političarom kao što je Putin.Trump ponovo zakuhava i izaziva Ruse bez razloga.
Treba kokice spremat, sad ce da se trkaju
NJIMA NETREBA OPŠENARODNI SPORAZUM, JRR NJIMA JE DOVOLJAN NJIHOV DOGOVOR O PODJELI SVIJETA I PREUZIMANJU TUĐIH RESURSA. ZAR VAM TO NIJE OČITO.
Slijepi pored ociju ne mogu da vide.
Putin je pravi primjer patriote koji od 0 cdo 24 stoji u odbrani svoje zemlje dok su SDA bulumenta pravi primjer u harcenju i poklanjanju interesa zemlje protivnickim stranama, kao na primjeru, da bi protivnickoj strani udovoljili, ne mora biti Slavisa Sucur neka bude Puzigaca i ode federacija i opet spavajte mirno.
@mirsadgluhovic. Jj.bo bas vise svaki sda-ovac. Najvise su krivi srbi i hrvati za danasnje stanje u BiH
Top Lista zemalja koje su prijetnja nasoj planeti -USA -RUSIJA -IZRAEL -BRITANIJA -SRBIJA -FRANCUSKA -EGIPAT -IRAN -SIRIJA -SAUDIJSKA ARABIJA
@MiPoturice rekao je već Beogradski pašaluk to je mislio ovo pod SRBIJA.
Udar na rusku ekonomiju. Poznato je, da bi Rusi pratili bogati zapad u naoružanju moraju osiromašiti sopstveni narod.
ovisu ko i nasi politicari,neodgovorni itd
Evo i ja krenuo na salter da popunim zahtjev za napustanje sporazuma.
NIKO NEBI TREBAO PODRŽAVATI OVO ŠTO RADE SVJETSKI SILNICI, JER TAKO ,,LIJEŽETE,, U NJIHOVE RUKE I POD NJIHOVU VLADAVINU.
To se dešava kad se dva prvoklasna papka nađu na vlasti.
Iako je Turska jos formalno u NATO savezu, a nikako Erdogan kao i Vucic da se odluce na ciju ce stat stranu.
JA PREDLAŽEM DA OSNUJU NESVRSTANE I NEKA SE APRIORI NESTAVLJAJU NI U KOJI BLOK.
Pravo pitanje je šta će biti sa Europskom unijom jer povlačenje iz INF sporazuma znači da će vojska SAD-a ponovo "okupirati" Europu i razmjestiti rakete srednjeg dometa (500 do 5000 km) na(u) njenim granicama.