Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još je neko zijanio u afganistanu nego se pravi lud.
A ni taj Vijetnam se nije oporavio do dan danas od "orange gas". Sve se mutirani rađali..
Rusi se ponasaju kao 'Merlin Monroe', ponudis im tortu sa tresnjicom na vrhu oni samo vide tresnjicu a torta kao da nikad nije ni postojala. I dodik eno ga opet 'serucka' kao srbi ratuju samo zbog sloboda. Procito negdje dodik jednom i sad folira 'Marka Kraljevica'. Srbi od drugog svjetskog rata ni otkoga NISU bili ugrozeni neg od SEBE. Sve je to paranoja da od svog naroda iscjede zadnju paru. A oni koji se slade rezimskim parama poklapaju sve oko sebe.
SAD i Rusija ratuja na ovaj ili onaj nacin cca 80 godina i to ce vazda biti tako
Bit će vazda dok jedna steana ne izgubi. Tj Rusija je već davno izgubila, još kao Sovjetski Savez, ali neće to da prihvate. Hoće da budu sila.
Što je ironično i SSSR je slomio zube u Afganistanu...jbga
Kauboji ratuju vec 250 godina po svim dijelovima zemlje. Prvo su indijance pobili, da mogu nastavit u svijetu. Sta jim je ucinio irak da su ga unistili? Rusija i kina su druga stranakoja drzi ravnovesu u svijetu, inace bi kauboji sve pobili, ko ne bi klecnuo ored njihovim zahtijevima.
Joj Putina psihopate ..Čovjek će nas zaviti u crno,.
A nisu se Rusi žalili kada su im Ameri slali ogromnu pomoć u II svjetskom ratu!
Mislim da nikad niko nekome nije poslao vise pomoci nego sto su Amerikanci Rusima.
Ova zaboravila da su i oni bili u Afganistanu i dobili po lampi! A to da neko Ukrajince tjera u rat s Rusijom, pa nešto nisam siguran da u Moskvi trče da se prijave u vojsku
Vijetnam i Afganistan? Pa nisu Ameri napali Ukrajinu, vi ste. Ne ginu njihovi sinovi, nego vaši.
Samo da nas niko ne uvuce u kakvi sranje. Nek nas bar jednom obidje belaj. Pa da mi poslije rata budemo neka mini svica!
Bio sam na strani ukrajinaca kad je pocela ove ruska agresija. Koliku su samo pomoc do sad dobili, a samo su Kijev odbranili. Moral ukrajinaca je ravan nuli. Da je nama neko dao milion, odnosno samo da nismo imali embargo na uvoz oruzja dodick bi sad pjevo na sabackom vasaru.
ti poredis TERITORIJ Ukrajine i Bih 90-ih. nigdje veze lave skontaj koliko miliona ljudi ima jedna Ukrajina a koliko BiH.
Samo saljite Ukraincima dovoljno artiljerije i ovo sto je nas drug Stoltenberg najavio sa protu vazdusnom obranom je formula za odbranu Evrope. Pod odbranom se ne podrazumijeva poraz Rusije, to bi bila nemoguca misija, eto Tomi Kruzu materijala za nastavak snimanja materijala
Ako će biti kao u Afganistanu , to je odličan znak za bježaniju.
Glupi balo misli da će Rusija dopustiti da izgubi ovaj rat, na svojoj bivštoj teritoriji. E pa balo nuklearke će letjeti, a Ukrajina neće postojati. A Ameri nek se troše, neće još dugo.
Propali genocidna rusi, valja izgubiti rat.
Moze se samo vama Vijetnam i Afganistan dogoditi , vi ste okupatori a Ukrajinci oslobodioci ko Vijetnamci i Afganistanci a vi ste sad Amerikanci , razum ih ko kliker velicine kod ovih Rusa 😅
Rusi planiraju ofanzivu uskoro. Nadali su se da se Ukrajinci neće imati čim braniti. Ovaj paket pomoći će pomoći Ukrajincima da izdrže bar do zime. Sljedeće godine ni jedni ni drugi neće moći nikud. Pat pozicija.
Genocidna USA ce na smetljiste istorije. Gaza ih je skroz razotkrila.